3 333825 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.187 Çözümler 7 16 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar ChatGPT aşırı şekilde salaklaşmaya başladı dediklerimi anlamıyor veya yanlış çok saçma sapan cevaplar veriyor. Plus kullanıcısıyım bunu nasıl düzeltebilirim? O3-mini-high modelini kullanıyorum.
Arkadaşlar ChatGPT aşırı şekilde salaklaşmaya başladı dediklerimi anlamıyor veya yanlış çok saçma sapan cevaplar veriyor. Plus kullanıcısıyım bunu nasıl düzeltebilirim? O3-mini-high modelini kullanıyorum.
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.103 Çözümler 2 16 Nisan 2025 #11 Della.dd dedi: Gülesim geldi hocam. Random atardım sayfalarca bununla yetinin. Ayarlarda kişiselleştirme kısmında bellek var. Genişletmek için tıkla... Bir daha okuyunca bana da komik geldi ancak şaka bir yana LLM mühendisleri bu promptu eğitimde sık sık giriyorlar. Artı 0 Eksi
Della.dd dedi: Gülesim geldi hocam. Random atardım sayfalarca bununla yetinin. Ayarlarda kişiselleştirme kısmında bellek var. Genişletmek için tıkla... Bir daha okuyunca bana da komik geldi ancak şaka bir yana LLM mühendisleri bu promptu eğitimde sık sık giriyorlar.