ChatGPT, Gemini ve Copilot yapay zekalarını aynı anda kullanmak mantıklı mı?

Aynı soruyu sormanın hedefi nedir? Amaca göre cevap vereyim.

Daha doğru ve birden fazla fikir almak.
Gemini sayısal alanlarda yeteneklidir, logical reasoning dediğimiz kısımlar yani mantık yürütmede başarısızdır. Copilot zaten ChatGPT'yi kullanıyor, ikisi arasında tek fark fiyatlandırma ya da 4o modelinin sabit olması olsa gerek. GPT mantık kurmada üstün bir LLM.

Farklı opsiyon olarak Claude 3.5 Sonnet daha güçlü bir seçenek anlık olarak. Sunucuları baya meşgul ama, sürekli cevap almak bazen zor olabiliyor.

Gemini Knowledge Base yapıları daha hızlı kullanıyor, bilgi almak için kullanılması mantıklı, harmanlanmış bir Multi AI Agent sistemi yapılacaksa bilgi arama kısmı için Gemini, mantık kurma kısmı için GPT veya Claude kullanılabilir.

Ben ciddiye almıştım soruyu
Başka bir arkadaş yazmıştı, ona itafen yazdım bunu.

Bu adamlar birden fazla LLM'i kullanarak AI workerlar oluşturan bir tool yapmışlar. Bunun dışında Function Calling adı verdiğimiz spesifik sistemler de var. Sistem dediğim düz kod yani. Kişisel kullanıma uygun optimize etmek zaman alabilir.

Soruya cevap verdik down vote ile kaldık. Üzdü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…