Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.012 Makaleler 4 Çözümler 20 22 Şubat 2023 #11 SadeceBirİnsanAHuman dedi: O zaman sizi buraya alalım. ChatGPT vs. ChatGPT ChatGPT, kendi cevabını eleştirip düzeltme yapıyor. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... The way back filmini arıyordum, en az 5 defa the book of eli filmi olduğunu söyledi. Biraz daha detay verince buldu ama hemen. Tam sleeper builds için kasa muhabbeti yapıyorduk, fazla konuşmuşuz şimdi onu bekliyorum
SadeceBirİnsanAHuman dedi: O zaman sizi buraya alalım. ChatGPT vs. ChatGPT ChatGPT, kendi cevabını eleştirip düzeltme yapıyor. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... The way back filmini arıyordum, en az 5 defa the book of eli filmi olduğunu söyledi. Biraz daha detay verince buldu ama hemen. Tam sleeper builds için kasa muhabbeti yapıyorduk, fazla konuşmuşuz şimdi onu bekliyorum
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 22 Şubat 2023 #12 Ben şahsen ikna oldum. GPT diyorsa vardır bir bildiği.
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 22 Şubat 2023 #13 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Onu da sen deneyip bize paylaş. Genişletmek için tıkla... Yaptım zaten. Ne boş seviyorsunuz eğlenin diye dedim.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Onu da sen deneyip bize paylaş. Genişletmek için tıkla... Yaptım zaten. Ne boş seviyorsunuz eğlenin diye dedim.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 22 Şubat 2023 #14 HataVerenGuncelleme dedi: Yaptım zaten. Ne boş seviyorsunuz eğlenin diye dedim. Genişletmek için tıkla... Ben ciddi ciddi yazdım, cümlemde yanlış anlaşılacak bir şey yok.
HataVerenGuncelleme dedi: Yaptım zaten. Ne boş seviyorsunuz eğlenin diye dedim. Genişletmek için tıkla... Ben ciddi ciddi yazdım, cümlemde yanlış anlaşılacak bir şey yok.