ChatGPT gerçekten güzel mi?

Makaleler
49
Merhaba,

ChatGPT gerçekten işe yarıyor mu? Bana M.2 konusunda SLC, QLC gibi şeyleri öğretti mesela. Bir başkasına sormak yerine ChatGPT'den yararlanmak daha iyi midir? Sadece bilgisayar konusunda değil, fakat diğer alanlarda; mesela tıp, yemek tarifi, tarih, coğrafya gibi şeyler de nasıl görüyorsunuz?

Ben kullanıyorum ama yine de bu konuda sizden fikir almak istedim.

İyi Sosyaller.

Merhaba,

ChatGPT gerçekten işe yarıyor mu? Bana M.2 konusunda SLC, QLC gibi şeyleri öğretti mesela. Bir başkasına sormak yerine ChatGPT'den yararlanmak daha iyi midir? Sadece bilgisayar konusunda değil, fakat diğer alanlarda; mesela tıp, yemek tarifi, tarih, coğrafya gibi şeyler de nasıl görüyorsunuz?

İyi Sosyaller.
Cok önemli konularda ise yaramaz bence. Ama basit sorularda asiri işlevli. Bilgisayar ogrencisiyim ozel hoca gibi 1 senedir egitiyor beni 😃

Merhaba,

İyi sosyaller.

Çoğu konuda yanlış söyleyebiliyor o yüzden pek de güvenmemek lazım.

Birçok alanda birçok insan için yararlıdır. Ayrıca 3D model yapan AI bile vardır.
İyidir diyorsunuz yani.
Bilgisayar ogrencisiyim ozel hoca gibi 1 senedir egitiyor beni 😃
Sizin için nasıl? Derslerde ilerleme kat ediyor musunuz?

Çoğu konuda yanlış söyleyebiliyor o yüzden pek de güvenmemek lazım.
Derin işler değil de normal standart bir kullanıcı için yeterli mi?

ba
İyidir diyorsunuz yani.

Sizin için nasıl? Derslerde ilerleme kat ediyor musunuz?

Derin işler değil de normal standart bir kullanıcı için yeterli mi?
Basit konular için yeterli olur muhtemelen kod için vs.

ba

Basit konular için yeterli olur muhtemelen kod için vs.
Ben bunu yaptırdım;
Adsız.png

ChatGPT 4o kullanıyorum fakat bazı konularda yetersiz kaldığını söyleyebilirim. Ama genel olarak bir şeyler öğrenmek için ideal. Tabi bazı konularda açıkça yanlış bilgi veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı