Lord Harkon Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 334 Makaleler 1 7 Nisan 2025 #1 Merhaba iyi Sosyaller. Android platformundan ChatGPT'ye girmeye calistigimda böyle bir hata alıyorum. Nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri Screenshot_2025-04-07-14-40-30-765_com.openai.chatgpt.jpg 20,4 KB · Görüntüleme: 271
Merhaba iyi Sosyaller. Android platformundan ChatGPT'ye girmeye calistigimda böyle bir hata alıyorum. Nasıl çözebilirim?
Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.785 Makaleler 1 Çözümler 12 7 Nisan 2025 #2 Lord Harkon dedi: Merhaba iyi sosyaller. Android platformundan ChatGPT'ye girmeye calistigimda böyle bir hata alıyorum. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... ROM veya root var mı? Uygulamayı Play Store dışında kurmuş gibisin çünkü uygulama bütünlük kontrolü hata vermiş.
Lord Harkon dedi: Merhaba iyi sosyaller. Android platformundan ChatGPT'ye girmeye calistigimda böyle bir hata alıyorum. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... ROM veya root var mı? Uygulamayı Play Store dışında kurmuş gibisin çünkü uygulama bütünlük kontrolü hata vermiş.
Lord Harkon Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 334 Makaleler 1 9 Nisan 2025 #3 Recoo dedi: ROM veya root var mı? Uygulamayı Play Store dışında kurmuş gibisin çünkü uygulama bütünlük kontrolü hata vermiş. Genişletmek için tıkla... Root var ama play store üzerinden kurdum.
Recoo dedi: ROM veya root var mı? Uygulamayı Play Store dışında kurmuş gibisin çünkü uygulama bütünlük kontrolü hata vermiş. Genişletmek için tıkla... Root var ama play store üzerinden kurdum.
elademir Yoctopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Nisan 2025 #4 Sorunu çözdünüz mü?
YILMAZ34 Yoctopat Katılım 21 Nisan 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #5 Benim cihazımda rootlu ne yaptıysam aynı hata devam ediyor. Çözülecek bilecek gibi değil..