ChatGPT hakkında ne düşünüyorsunuz?

2023 ve 2024'ün başlarında daha beterdi kesinlikle. Gram samimiyeti yoktu yalan yanlış cevaplar veriyordu ve arayüzü çok kötüydü. Yanlış hatırlmıyorsam 2024'ün haziran civarlarında adam olma süreci hızlandı ChatGPT'nin.

Fakat yapay zeka çok hızlı gelişiyor, 5-6 ay önceki yani Haziran Temmuz aylarındaki yapay zeka videoları ile Ekim Kasım aylarındaki yapay zeka videolarının arasındaki dağlar kadar farkı eminim sizde benim gibi fark etmişsinizdir.

Ücretsiz planlara göre karşılaştırırsam Gemini birkaç adım daha önde GPT'ye göre, ama genel bilgi edinmek istediğimde GPT rahat anlayabileceğim şekilde anlatıyor.

Bu aralar bozduğunu düşünüyorum, yanlış söylüyor cevap o değil diyorum aa haklısın diyor, ben ne dersem aa haklısın moduna girip yalakalik yapıyor hemen. Gemini kullanmaya başladım artık, yalakalık 0, daha az hata yapıyor.

Ayrıca chatgpt görsel oluşturmada zayıf, ne istesem leş görseller oluşturdu, gemini 100 hak veriyor diye biliyorum free görsel olusturmada, gayet güzel oluşturuyor.

Ucretsiz surumde bir suredir dikkatle takip ediyorum ayni konusma icerisinde biraz (iki uc diyalog oncesi mesela) geride kalmis tablo, uyari, kayitli bilgi..vs varsa kolaylikla unutabiliyor, kafasina gore hareket ediyor tekrar eden gorev setlerinde. Tekrar bastan hatirlatmak gerekiyor. Sanki kullanicilari ucretli surume gecirmeye mecbur hissettirmek icin ozellikle hafiza surelerinde kisintiya gitmisler gibi.

Belki de oyle degildir normalde ama cok uzun zamandir kullaniyorum duzenli sekilde, ben hic son donemdeki kadar siklikla hatirlatma yaptigimi bilmiyorum.

Hocam zaten ne dersen haklısın diyo Evrim Ağacının bir videosunun altında insanlar bahsetmişti ChatGPT'nin her şeye haklısın demesinin

Evet video konusunda haklısınız hocam ama ben çok şaşırmıştım yani en basitinden böyle bir uygulama dolar TL hesabını bile nasıl yapamıyor aklım almadı.

Ve insanlar bunu işleri için falan kullanıyor yani bilmiyorum çok şaşırmıştım ben.

Hocam zaten ne dersen haklısın diyor.Bilgi Ağacının bir videosunun altında insanlar bahsetmişti ChatGPT'nin her şeye haklısın demesinin
Bilgi ağacı kim hocam. Ben bilerek küfür etmesi için ayarladım bu özelleşme yönüyle sarıyor ama normal hali çekilecek gibi değil. Feci yağ çekiyor bana normal haliyle.

Hocam insanlar buna derdini anlatıyor bu da şey diyor haklısın falan diyor şimdi insan işine geldiği şeyi sever e insanlarında işine ChatGPT'nin derdini anlatınca o haksız sen haklısın demesi işine geliyor, insanlarda ChatGPT'yi seviyor bu yüzden bana göre insanlar ChatGPT'yi daha çok kullanıyor.

Bilgi ağacı kim hocam. Ben bilerek küfür etmesi için ayarladım bu özelleşme yönüyle sarıyor ama normal hali çekilecek gibi değil. Feci yağ çekiyor bana normal haliyle.
Evrim Ağacı diycektim hocam kafam gitti)

Hocam vallahi acayip fena bir şekilde her şeye ikna oluyor adamla en basitinden mesela dünyanın en zengin insanları hakkında konuşsanız size Elon Musk olma yolu diye harita falan çiziyor.

Bence daha gerçekçi olması lazım ama değil yani her şeye çok çabuk evet diyor hiç hoşuma gitmiyor bu durum.

Hocam yani tuhaf bir yapay zeka , ne diyeyim?

Yapay zeka yerine yalaka zeka desek iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…