W WindowsPlus Nanopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 416 Makaleler 1 Çözümler 12 2 Nisan 2025 #11 Normal değil mi paylaşamaması? OpenAI'in telif hakkı davaları nedeniyle paylaşamıyor.
gokguk62 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 761 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #12 WindowsPlus dedi: Normal değil mi paylaşamaması? OpenAI'in telif hakkı davaları nedeniyle paylaşamıyor. Eki Görüntüle 2459849 Genişletmek için tıkla... Hocam eskiden böyle şeylere takılmıyordu yap dedinmi yapıyordu ben aşırı küfürlü rap şarkıları dissleri yazdırıyordum harikada yapıyordu şimdi istediğimde bunun yerine daha tatlı şeyler yapabilir falan diyor.
WindowsPlus dedi: Normal değil mi paylaşamaması? OpenAI'in telif hakkı davaları nedeniyle paylaşamıyor. Eki Görüntüle 2459849 Genişletmek için tıkla... Hocam eskiden böyle şeylere takılmıyordu yap dedinmi yapıyordu ben aşırı küfürlü rap şarkıları dissleri yazdırıyordum harikada yapıyordu şimdi istediğimde bunun yerine daha tatlı şeyler yapabilir falan diyor.