ChatGPT ile güzel site yapılır mı?

ezuer

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: RX 6600
İşlemci: Ryzen 5 5500
RAM: Kingston HyperX Fury 1x16 GB
Anakart: Gigabyte A320M-H
PSU: NZXT C550
SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB
SSD2: Patriot P210 256 GB
HDD: Seagate Barracuda 1 TB
ChatGPT ile istediğim gibi bir site yapabilir miyim?

Hiç bilmeden yapmak çok zor.

ChatGPT benim hocam olamaz mı? Hatamı falan söylesem çözer diye düşünüyorum. Çünkü bu zaman kadar beni hiç yanıltmadı. :D

ChatGPT benim hocam olamaz mı? Hatamı falan söylesem çözer diye düşünüyorum. Çünkü bu zaman kadar beni hiç yanıltmadı. :D

Hayır yani mesela HTML dosyası nedir biliyor musunuz? Bilmeden site yapamazsınız mesela. Neden, çünkü kendi resminizi ekleyeceğiniz zaman kalırsınız öyle. Tabii ki bir şeyler yaparsınız ama hoşunuza gideceğini sanmam en asından basit bir kısmını öğrenmeniz iyi olur.

Hayır yani mesela HTML dosyası nedir biliyor musunuz? Bilmeden site yapamazsınız mesela. Neden, çünkü kendi resminizi ekleyeceğiniz zaman kalırsınız öyle. Tabii ki bir şeyler yaparsınız ama hoşunuza gideceğini sanmam en asından basit bir kısmını öğrenmeniz iyi olur.

Web sitelerini HTML ile mi kodluyoruz? Ben öyle biliyorum.

HTML ile kodlamıyoruz HTML bir metin belgesi aslında. Bundan bahsediyorum biraz öğrenmeniz lazım YouTube'dan biraz bakmanız iş görür.

Ondan bahsettim zaten. TXT'i HTML yapıp kodları yazıyorsun.

Ondan bahsettim zaten. TXT'i HTML yapıp kodları yazıyorsun.

Öyle bir şey yapmıyorsun ya ne alaka. Her neyse Ben yine de bir eğitim izlemeni öneririrm. Yani HTML ile şunu yaparsın CSS ile şunu JS ile bunu gibi. Bir de kodu nereye yazacağının veya bir resmi oraya nasıl ekleyeceğini bilmen gerek. Ki chat GPT öyle modern bir site yapamayabilir.

Kod yazarken hataları olabiliyor veya gereksiz şeyler koyabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı