Alruix Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 146 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #1 Bad parenting 1 tarzı oyun yapmak istiyorum. İyi bir grafiğe ihtiyacım yok oyun hikayeli olacak. Nasıl yaparım, hangi sitelerden veya uygulamalardan yaparım? Bu arada kod vb şeyler için ChatGPT'yi kullanmak istiyorum.
Bad parenting 1 tarzı oyun yapmak istiyorum. İyi bir grafiğe ihtiyacım yok oyun hikayeli olacak. Nasıl yaparım, hangi sitelerden veya uygulamalardan yaparım? Bu arada kod vb şeyler için ChatGPT'yi kullanmak istiyorum.
LuF3y Femtopat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #2 Ufak tefek yapılabilir biraz da oyun yapmayı biliyorsan yardım olarak bence kullanabilirsin.
Alis124 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.505 Çözümler 9 7 Ocak 2025 #3 Hocam GPT doğru kodları vermiyor. Sürekli bug fixing yapman gerekiyor.
voididthis Femtopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #4 direk kodu algoritma hilesi ile alırsın ama adımlı adımlı da gösterio Bir de buglar var + Java veya Python iyi olur sratch ten kolay bir şey yapacaksan olabilir
direk kodu algoritma hilesi ile alırsın ama adımlı adımlı da gösterio Bir de buglar var + Java veya Python iyi olur sratch ten kolay bir şey yapacaksan olabilir
Alis124 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.505 Çözümler 9 7 Ocak 2025 #5 voididthis dedi: direk kodu algoritma hilesi ile alırsın ama adımlı adımlı da gösterio Bir de buglar var + Java veya Python iyi olur sratch ten kolay bir şey yapacaksan olabilir Genişletmek için tıkla... Oyun için C# dışında dil kullanılmaz.
voididthis dedi: direk kodu algoritma hilesi ile alırsın ama adımlı adımlı da gösterio Bir de buglar var + Java veya Python iyi olur sratch ten kolay bir şey yapacaksan olabilir Genişletmek için tıkla... Oyun için C# dışında dil kullanılmaz.
EmirSrky Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.372 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #6 Alis124 dedi: Oyun için C# dışında dil kullanılmaz. Genişletmek için tıkla... Python yapılmaz ama Java'dan yapılıyor diye biliyorum
Alis124 dedi: Oyun için C# dışında dil kullanılmaz. Genişletmek için tıkla... Python yapılmaz ama Java'dan yapılıyor diye biliyorum
Alis124 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.505 Çözümler 9 7 Ocak 2025 #7 EmirSrky dedi: Python yapılmaz ama Java'dan yapılıyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Unity java desteğini kesti diye biliyorum.
EmirSrky dedi: Python yapılmaz ama Java'dan yapılıyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Unity java desteğini kesti diye biliyorum.
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 7 Ocak 2025 #8 Alis124 dedi: Unity java desteğini kesti diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... C#, C++ farketmez. Java'yı Android'de plugin olarak kullanabilir.
Alis124 dedi: Unity java desteğini kesti diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... C#, C++ farketmez. Java'yı Android'de plugin olarak kullanabilir.
EmirSrky Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.372 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #9 Alis124 dedi: Unity Java desteğini kesti diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Unity dışında bir sürü motor var ama
Alis124 dedi: Unity Java desteğini kesti diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Unity dışında bir sürü motor var ama
Alis124 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.505 Çözümler 9 7 Ocak 2025 #10 EmirSrky dedi: Unity dışında bir sürü motor var ama Genişletmek için tıkla... Unreal Engine çok fazla sistem gereksinimi istiyor.Ve arkadaş da iyi grafiğe ihtiyacım yok demiş. Başka ücretsiz motorlar var ancak diğerlerini bilmiyorum. Belki alternatif olarak diğerlerine bakabilir.
EmirSrky dedi: Unity dışında bir sürü motor var ama Genişletmek için tıkla... Unreal Engine çok fazla sistem gereksinimi istiyor.Ve arkadaş da iyi grafiğe ihtiyacım yok demiş. Başka ücretsiz motorlar var ancak diğerlerini bilmiyorum. Belki alternatif olarak diğerlerine bakabilir.