ChatGPT ile oyun yapılabilir mi?

Ancoda

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşımla oyun yapmak istiyoruz. Konusu ve fikri çok güzel. ChatGPT kodda yapıyormuş, Blender üzerinden model de yapıyormuş. Bu şekilde biz güzel bir oyun yapabilir miyiz? Çünkü cidden güzel bir proje var aklımızda. Unreal Engine oyun motoru ile yapmaya çalışacağız ve daha amatörüz. Diğer uygulamalardan başlamak istedik ancak zaman kaybı olduğunu düşünüyoruz. Sizce yapılabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşımla oyun yapmak istiyoruz. Konusu ve fikri çok güzel. ChatGPT kodda yapıyormuş, Blender üzerinden model de yapıyormuş. Bu şekilde biz güzel bir oyun yapabilir miyiz? Çünkü cidden güzel bir proje var aklımızda. Unreal Engine oyun motoru ile yapmaya çalışacağız ve daha amatörüz. Diğer uygulamalardan başlamak istedik ancak zaman kaybı olduğunu düşünüyoruz. Sizce yapılabilir mi?

Chat gbt ile en ufak eklenti yapmaya calıştıgımda 10-20 defa denemek zorunda kalıyorum her seferinde bir hata yapıyor o hatayı düzelt diyorum önceki düzelt dedigim hatayı yapıyor
Ben ufak bir eklentide bunları yaşadıysam oyun yapımı kesinlikle uygun olmadıgını düşünüyorum + chatgbt ile yapılan oyunun kalitesi ve özgünlügü nasıl olacagını düşünemiyorum.

ChatGPT yerine oyun odaklı yapay zekaları kullanmak daha iyi olur hocam. Alttaki video belki ilham verir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kod yazabilir ihtimal olarak var evet, hatta ben dersim için Python'dan ezber için kod yazdırmıştım şu an hala kullanıyorum.

Lakin Blender'da model yapmak gibi bir mükemmeliyetçiliği yok, tasarımcı sayılırım modelleme yapıyorum bazı sorduğum konuları bile bilmiyor zar zor hallediyor, yaptı diyelim high Poly'den çok bir şey beklemeyin, olsa olsa Low poly olur.

ChatGPT çok basit oyunlarda bile bozuk oyun yapabiliyor bir insanın sıfır bilgi ile 20 dk yapacağı oyunu yapamıyor yani ChatGPT ile oyun yapılmaz.

Onun yerine oyun yapmayı gpt ile hızlıca öğren dostum. Sıfır bilgi ile başladığını ve aşama aşama öğretmesini söyle. Konu başlıklarını sen belirlersen daha iyi olur tabi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı