atitalha Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar ben bu robotu nasıl ikna edeceğim? Yazmıyor kod. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2024
P proWXL Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 321 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f RTX 3050 Asrock h610-m-hvs Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2024 #2 atitalha dedi: Arkadaşlar ben bu robotu nasıl ikna edeceğim? Yazmıyor kod. Genişletmek için tıkla... Ekran ewmsi paylaşırsanız daha iyi şekilde yardımcı olabilirim
atitalha dedi: Arkadaşlar ben bu robotu nasıl ikna edeceğim? Yazmıyor kod. Genişletmek için tıkla... Ekran ewmsi paylaşırsanız daha iyi şekilde yardımcı olabilirim
atitalha Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #3 proWXL dedi: Ekran ewmsi paylaşırsanız daha iyi şekilde yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Etik değil diyor ama halbuki etik dışında bir şey değil.
proWXL dedi: Ekran ewmsi paylaşırsanız daha iyi şekilde yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Etik değil diyor ama halbuki etik dışında bir şey değil.
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.897 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #4 BLACKBOX.AI BLACKBOX.AI is the best ai agent, built to transform the way you work and learn and trusted by +10 M users and Fortune 500 companies www.blackbox.ai Bunu da kullanabilirsin.
BLACKBOX.AI BLACKBOX.AI is the best ai agent, built to transform the way you work and learn and trusted by +10 M users and Fortune 500 companies www.blackbox.ai Bunu da kullanabilirsin.
atitalha Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #5 N1cht dedi: BLACKBOX.AI BLACKBOX.AI is the best ai agent, built to transform the way you work and learn and trusted by +10 M users and Fortune 500 companies www.blackbox.ai Bunu da kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim burada istediğim sonucu aldım.
N1cht dedi: BLACKBOX.AI BLACKBOX.AI is the best ai agent, built to transform the way you work and learn and trusted by +10 M users and Fortune 500 companies www.blackbox.ai Bunu da kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim burada istediğim sonucu aldım.
3 382019 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.457 Makaleler 13 Çözümler 124 24 Haziran 2024 #6 atitalha dedi: Etik değil diyor ama halbuki etik dışında bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Ne hakkında bir kod?
atitalha dedi: Etik değil diyor ama halbuki etik dışında bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Ne hakkında bir kod?
P proWXL Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 321 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f RTX 3050 Asrock h610-m-hvs Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2024 #7 atitalha dedi: Etik değil diyor ama halbuki etik dışında bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Ne kodu istediğinize göre cevap vermiştir hocam Dosya Ekleri Screenshot_20240624_232717_com.openai.chatgpt.jpg 44,2 KB · Görüntüleme: 115
atitalha dedi: Etik değil diyor ama halbuki etik dışında bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Ne kodu istediğinize göre cevap vermiştir hocam
Aspectw1 Femtopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #8 atitalha dedi: Arkadaşlar ben bu robotu nasıl ikna edeceğim? Yazmıyor kod. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir kod yazmasını istiyorsun? Veya nasıl kod yazmasını söylüyorsun? Her türlü yazması gerekiyor. Detay belirttiniz mi örnek "bana C++ ile hastane otomasyonu kodlar mısın? Gibisinden örnek veriyorum.
atitalha dedi: Arkadaşlar ben bu robotu nasıl ikna edeceğim? Yazmıyor kod. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir kod yazmasını istiyorsun? Veya nasıl kod yazmasını söylüyorsun? Her türlü yazması gerekiyor. Detay belirttiniz mi örnek "bana C++ ile hastane otomasyonu kodlar mısın? Gibisinden örnek veriyorum.
Emrecngz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.066 Çözümler 47 Yer Mersin 24 Haziran 2024 #9 Virüs falan mı yazdırmaya çalışıyorsun? Yapmıyor öyle şeyler. Ama birkaç kere bu tür işler için kandırmayı başardım.
Virüs falan mı yazdırmaya çalışıyorsun? Yapmıyor öyle şeyler. Ama birkaç kere bu tür işler için kandırmayı başardım.
atitalha Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #10 382019 dedi: Ne hakkında bir kod? Genişletmek için tıkla... Kendi bir çıkarım içindi herhangi birinin hayatında etki yaratacak bir kod değildi zararlı bir şey değil. Emrecngz dedi: Virüs falan mı yazdırmaya çalışıyorsun? Yapmıyor öyle şeyler. Ama birkaç kere bu tür işler için kandırmayı başardım. Genişletmek için tıkla... Kendi bir çıkarım içindi herhangi birinin hayatında etki yaratacak bir kod değildi zararlı bir şey değil. Nereden yapıyorum kanka onu bulamadım. proWXL dedi: Ne kodu istediğinize göre cevap vermiştir hocam Genişletmek için tıkla... Kendi bir çıkarım içindi herhangi birinin hayatında etki yaratacak bir kod değildi zararlı bir şey değil.
382019 dedi: Ne hakkında bir kod? Genişletmek için tıkla... Kendi bir çıkarım içindi herhangi birinin hayatında etki yaratacak bir kod değildi zararlı bir şey değil. Emrecngz dedi: Virüs falan mı yazdırmaya çalışıyorsun? Yapmıyor öyle şeyler. Ama birkaç kere bu tür işler için kandırmayı başardım. Genişletmek için tıkla... Kendi bir çıkarım içindi herhangi birinin hayatında etki yaratacak bir kod değildi zararlı bir şey değil. Nereden yapıyorum kanka onu bulamadım. proWXL dedi: Ne kodu istediğinize göre cevap vermiştir hocam Genişletmek için tıkla... Kendi bir çıkarım içindi herhangi birinin hayatında etki yaratacak bir kod değildi zararlı bir şey değil.