ChatGPT körleme satranç (9999 Elo)

Makaleler
27
Yer
Başkent
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 S1035NT
Meslek
Yazılımcı/Yayıncı
Kendimi sınamak için körleme satranç atmak istedim. Ama çevremde bunu yapabilecek bir insan olmadığından ChatGPT ile yapayım dedim.
Çıkan sonuca bakın Allah aşkına ya. GPT şöyle iyi, böyle iyi. Dünyayı ele geçirecek falan:
1747069740471.png

1747069776498.png

1747069998565.png

Bu konumdayken:

1747070131227.png

Bu hamleyi oynadı. (Fil Spawnladı hem de piyonun üstüne :D)

Deepseek vs ChatGPT yapsam mı ki acaba :D

Kendimi sınamak için körleme satranç atmak istedim. Ama çevremde bunu yapabilecek bir insan olmadığından ChatGPT ile yapayım dedim.
Çıkan sonuca bakın Allah aşkına ya. GPT şöyle iyi, böyle iyi. Dünyayı ele geçirecek falan:
Eki Görüntüle 2489591
Eki Görüntüle 2489594
Eki Görüntüle 2489596

bu konumdayken:

Eki Görüntüle 2489599

bu hamleyi oynadı. (fil spawnladı hem de piyonun üstüne :D)

DeepSeek vs ChatGPT yapsam mı ki acaba :D

Şu ChatGPT beni de çıldırtmaya başlıyor bazen. Zeki yapay zeka yok mu ya.😀

Şu ChatGPT beni de çıldırtmaya başlıyor bazen. Zeki yapay zeka yok mu ya.😀
Maalesef. Yapay zekanın tadı tuzudur bu arada saçma sapan cevapları. GPT'nin yapamadığını DeepSeek yapıyor. DeepSeekin yapamadığını diğeri onun yapamadığını diğeri. Tek başına adam olamıyorlar maalesef :D

Maalesef. Yapay zekanın tadı tuzudur bu arada saçma sapan cevapları. GPT'nin yapamadığını DeepSeek yapıyor. DeepSeek'in yapamadığını diğeri onun yapamadığını diğeri. Tek başına adam olamıyorlar maalesef :D

Bana sabah AMD çöküşte diyordu bu ChatGPT.😀 DeepSeek hiç kullanmadım. İyiyse onu da kullanmaya başlayayım bir ara.

Bana sabah AMD çöküşte diyordu bu ChatGPT.😀 DeepSeek hiç kullanmadım. İyiyse onu da kullanmaya başlayayım bir ara.
Ortalama verecek olursak, ben programlama konusunda internette bulamadığımı GPT'ye soruyorum. Onun bilemediğini DeepSeek biliyor. Bazen de DeepSeek saçmalıyor.
%55 DeepSeek
%45 ChatGPT
%? Cloud (Web programlamada neredeyse en iyisi)
%? Bold (Web Programlamada en iyisi fakat sadece web)
%? Grok (Denemedim)
%? Gemini (Basit şeyler dışında çok gereksiz. Fakat uzun metin konusunda iyi)
%? Copilot (Vasatın üstü)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı