ChatGPT kullanarak konulara cevap yazanlar

Beyaz Saray

Decapat
Daha fazla  
Tam olarak cevabı olmayan insanların yorumlarını öğrenmek için açılan konulara bile ChatGPT veya benzeri yapay zekaları kullanarak cevap verenler var. Bu arkadaşların amacı nedir? Olabileceğini zannetmiyorum ama Technopat'ın bunu engelleme şansı var mı? Çok rahatsız edici oluyor çünkü yapay zekanın cevabını okumak. Yapay zekanın cevabını merak etsek oraya yazarız zaten.

Tam olarak cevabı olmayan insanların yorumlarını öğrenmek için açılan konulara bile ChatGPT veya benzeri yapay zekaları kullanarak cevap verenler var. Bu arkadaşların amacı nedir? Olabileceğini zannetmiyorum ama Technopat'ın bunu engelleme şansı var mı? Çok rahatsız edici oluyor çünkü yapay zekanın cevabını okumak. Yapay zekanın cevabını merak etsek oraya yazarız zaten.
Yapanları gördüm ve bir kere ben de yapayım dedim birkaç dakika sonra mesajımı sildiler.

Onları rapor edebilirsiniz, gerekli işlemi yapıyorlar ve tek amaçları, sadece mesaj sayısını yüksek göstermek. Gerçi mesaj sayısı yüksek olunca ellerine ne geçtiğini de anlayabilmiş değilim. Bildiğin konularda insanlara yardımcı olunca mesaj sayın zaten yükseliyor.

Tantuni restoranında çalışmak, kişinin tercihlerine ve becerilerine bağlıdır. Tantuni restoranında çalışmak için, iyi bir hizmet anlayışına sahip olmanız, hızlı ve verimli çalışabilmeniz, hijyen kurallarına uymanız ve zaman yönetimi becerilerinizin iyi olması gerekmektedir. Ayrıca, müşterilerle iyi iletişim kurabilmeniz ve çalışma arkadaşlarıyla iyi bir iş birliği içinde olmanız da önemlidir.

Eğer tantuni restoranında çalışmaktan keyif alıyorsanız ve yukarıdaki özelliklere sahipseniz, bu iş size uygun olabilir. Ancak, bu işi yapmadan önce çalışma saatlerini, maaş ve diğer iş koşullarını dikkatle değerlendirmeniz ve işverenin sizin için uygun bir çalışma ortamı sunup sunmadığını araştırmanız önemlidir.

Saygılarla, Utku21. iyi Sosyaller :).

Bir tane örnek. Ayrıca arkadaş hectopatmış. İşte bu yüzden puan sistemi kaldırılmalı bence.

@575412 puan sistemiyle alakalı durum yok. ChatGPT kullanan banlansın, bu sorun çözülür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı