ChatGPT kullanarak oluşturulan .Bat dosyası sorunlu mu?

Isakq

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI RTX 3060 12GB / İ5 12400 / Anakart Adı MSI Pro H610M-E DDR4 (MS-7D48) / KINGSTON SNV2S1000G SSD / 16GB RAM.
Selamlar arkadaşlar. Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Ben herhangi bir şekilde bu işlerin uzmanı olan birisi değilim. Sadece birkaç deneme yapıyorum ve takılıyorum işte. Ama ChatGPT kullanarak bir BAT dosyası yaptım. Bu dosyanın amacı, sistem bakı mıdır yani herhangi bir ek kötü amaç gütmek için yapılmadı zaten kendi bilgisayarımda kullanmak için yaptım. Neyse şimdi size bu BAT dosyasındaki komutları buraya yazacağım ve sizden ricam, bu komutları inceleyip herhangi bir hata veya sıkıntı var mı yok mu diye kontrol edip bana bildirmeniz.

Bu dosya bozuk ve çalışmıyor. Dosyayı Windows 10 2004-64X de yönetici olarak açtığımızda, whoami /groups ve find "s-1-16-12288" komutlarını çalıştırıyor. Ardından ise PowerShell ile kendini tekrar tekrar açıyor. Bu böyle bir döngü içinde ilerliyor. Eğer ilk kısmı silip yeniden açarsak, dosyamız Ipconfig /flushdns ve taskkill notepad.exe komutlarını kullanıyor ve kendini kapatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…