GilgaMash Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #1 Grok ücretsiz olduğundan beri onun kullanımı da arttı. Düşünüyorum acaba hangisi daha iyi diye. İkisini de kullanmış kişilerin görüşleri neler?
Grok ücretsiz olduğundan beri onun kullanımı da arttı. Düşünüyorum acaba hangisi daha iyi diye. İkisini de kullanmış kişilerin görüşleri neler?
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.205 Çözümler 6 9 Ocak 2025 #2 GilgaMash dedi: Grok ücretsiz olduğundan beri onun kullanımı da arttı. Düşünüyorum acaba hangisi daha iyi diye. İkisini de kullanmış kişilerin görüşleri neler? Genişletmek için tıkla... Fotograf acisindan Grok, geri kalan durumlarda ChatGPT bence. (Standart kullanim acisindan)
GilgaMash dedi: Grok ücretsiz olduğundan beri onun kullanımı da arttı. Düşünüyorum acaba hangisi daha iyi diye. İkisini de kullanmış kişilerin görüşleri neler? Genişletmek için tıkla... Fotograf acisindan Grok, geri kalan durumlarda ChatGPT bence. (Standart kullanim acisindan)
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #3 GilgaMash dedi: Grok ücretsiz olduğundan beri onun kullanımı da arttı. Düşünüyorum acaba hangisi daha iyi diye. İkisini de kullanmış kişilerin görüşleri neler? Genişletmek için tıkla... Grok daha iyi gibi geldi.
GilgaMash dedi: Grok ücretsiz olduğundan beri onun kullanımı da arttı. Düşünüyorum acaba hangisi daha iyi diye. İkisini de kullanmış kişilerin görüşleri neler? Genişletmek için tıkla... Grok daha iyi gibi geldi.