m1stx Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 626 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #1 Merhaba, ChatGPT uygulamasına girince yükleniyor'da kalıyor, biraz bekleyince bir süre sonra tekrar deneyin ve güncel sürümü Google Play Store'den indirdiğinize emin olun. Diyor zaten Play Store'den indirdim.
Merhaba, ChatGPT uygulamasına girince yükleniyor'da kalıyor, biraz bekleyince bir süre sonra tekrar deneyin ve güncel sürümü Google Play Store'den indirdiğinize emin olun. Diyor zaten Play Store'den indirdim.
Windows Konsept Femtopat Katılım 23 Temmuz 2025 Mesajlar 106 Makaleler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650, 8GB RAM, FHD 144 Hz monitör, Intel i5 10400F 2,9 Ghz 512 GB SSD (Laptop) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2025 #2 Uygulama bilgilerinden tüm verileri sıfırlamaya deneyin, olmazsa silip tekrar yükleyin Play Store'dan.
Uygulama bilgilerinden tüm verileri sıfırlamaya deneyin, olmazsa silip tekrar yükleyin Play Store'dan.
m1stx Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 626 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #3 Windows Konsept dedi: Uygulama bilgilerinden tüm verileri sıfırlamaya deneyin, olmazsa silip tekrar yükleyin Play Store'dan. Genişletmek için tıkla... İkisini de denedim ama hâlâ aynı.
Windows Konsept dedi: Uygulama bilgilerinden tüm verileri sıfırlamaya deneyin, olmazsa silip tekrar yükleyin Play Store'dan. Genişletmek için tıkla... İkisini de denedim ama hâlâ aynı.
B BursaliEfsane Picopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 624 Çözümler 2 30 Temmuz 2025 #4 Mobil uygulamasinda sorun vardır bekleyin guncellemeyle düzelir.