ChatGPT nasıl daha verimli hale getirilebilir?

MehmetYalcin03

Picopat
Daha fazla  
Merhaba,

ChatGPT'yi daha verimli kullanmak için özel talimatları kullanıyor musunuz? Eğer kullanıyorsanız, bizimle paylaşabilir misiniz?

Verimliden kastınız nedir? Sınırlarını zorladım fakat bir yerden sonra daha da üstüne gidemeyerek saçmalıyor verdiği bilgiler çoğunlukla yanlış ve 2023 yılı öncesi, kahin değil sonuçta geleceği tahmin edemez.

Hocam, bir şey fark ettim. Daha nazik olursanız, daha iyi şeyler yazabiliyor. Yazım kurallarına dikkat etmeden uzun bir metin yazıp atıyorum, 'Yazım hatalarını düzelt.' diyorum, ama baştan savma bir şey yapıyor. 'Günaydın ChatGPT, bugün günün nasıl geçiyor?' veya 'Canım, bu metindeki yazım hatalarını düzeltebilir misin?' dediğimde daha iyi sonuçlar veriyor.

Verimliden kastınız nedir? Sınırlarını zorladım fakat bir yerden sonra daha da üstüne gidemeyerek saçmalıyor verdiği bilgiler çoğunlukla yanlış ve 2023 yılı öncesi, kahin değil sonuçta geleceği tahmin edemez.
Çok uzun zamandır kullanıyorum evet aynen öyle çok yanlış bilgiler veriyor özelikle bir mat sorusu veya bir paragraf sorusunda şu anda sadece fikir almak için kullanıyorum bir projeyi anlatıyorum ve üzerine eklmesi için yardım istiyorum onun dışında çok eksiği var

Hocam, bir şey fark ettim. Daha nazik olursanız, daha iyi şeyler yazabiliyor. Yazım kurallarına dikkat etmeden uzun bir metin yazıp atıyorum, 'yazım hatalarını düzelt.' diyorum, ama baştan savma bir şey yapıyor. 'günaydın ChatGPT, bugün günün nasıl geçiyor?' veya 'canım, bu metindeki yazım hatalarını düzeltebilir misin?' dediğimde daha iyi sonuçlar veriyor.

Çok uzun zamandır kullanıyorum evet aynen öyle çok yanlış bilgiler veriyor özelikle bir mat sorusu veya bir paragraf sorusunda şu anda sadece fikir almak için kullanıyorum bir projeyi anlatıyorum ve üzerine eklmesi için yardım istiyorum onun dışında çok eksiği var.

Üyelik alırsanız herhangi bir yanlış yapmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı