ChatGPT Plus daha uyguna nasıl kullanılır?

Üniversite eğitimim ve günlük işler için ChatGPT Plus aboneliğim var. Bu çok maliyetli hale gelmeye başladığı için bir tanıdıkla aynı hesabı kullanıp ücreti yarı yarıya ödüyorduk. Alternatif bir kullanım biçimi ya da indirim imkanı bulabilir miyiz?
Paylaşımlı hesap satan yerler var. Arkadaşım almıştı dediğine göre sürekli hesaptan atıyormuş. Tekrar giriş yapmak için kod girmeniz gerekiyor, ancak şifreyi veren kişi online olmadığı için hemen alamıyormuş. Ayrıca, bir hesabı çok kişi kullandığı için sohbetleri siliyorlar ve ayarlardan "Diğer oturumları kapat" seçeneğine tıklıyorlarmış. Uyguna ararken görürsen almanı tavsiye etmem.

Paylaşımlı hesap satan yerler var. Arkadaşım almıştı dediğine göre sürekli hesaptan atıyormuş. Tekrar giriş yapmak için kod girmeniz gerekiyor, ancak şifreyi veren kişi online olmadığı için hemen alamıyormuş. Ayrıca, bir hesabı çok kişi kullandığı için sohbetleri siliyorlar ve ayarlardan "Diğer oturumları kapat" seçeneğine tıklıyorlarmış. Uyguna ararken görürsen almanı tavsiye etmem.
Bi aile planı sunsalar iyi olacak. Mesajınız için teşekkür ederim.

Üniversite eğitimim ve günlük işler için ChatGPT Plus aboneliğim var. Bu çok maliyetli hale gelmeye başladığı için bir tanıdıkla aynı hesabı kullanıp ücreti yarı yarıya ödüyorduk. Alternatif bir kullanım biçimi ya da indirim imkanı bulabilir miyiz?
sen en iyisini yapıyorsun bence. diğer yöntemler daha riskli oluyor. Maddi olarak zor geliyorsa bir kaç kişiyi daha dahil edebilirsiniz.

Sen en iyisini yapıyorsun bence. Diğer yöntemler daha riskli oluyor. Maddi olarak zor geliyorsa birkaç kişiyi daha dâhil edebilirsiniz.
Hem kullanım limiti olduğundan hem de kişiselleşmeye oldukça müsait bir uygulama olduğundan daha fazla kişi durumu olumsuz etkileyebilir diye düşündüm. Şimdilik Gemini'nin 30 günlük ücretsiz Advanced sürümünü başlattım ancak bir çözüm bulamazsak ChatGPT Plus'a devam edecek gibiyiz.

ChatGPT Plus benim de çok ihtiyacım oluyordu yakın zamanda onelisans sitesinden satın aldım mantığı da çok basit paylaşımlı hesap tarzında kullanıyorsun, klasör olarak kendi adınla açıp kendi arattıklarını vs. kayıt edebiliyorsun kimse de birbirinin klasörüne dokunmuyor veya silmiyor, güvenilir bir yer, baya da ilgilendiler tavsiye ederim.
İncelemek isteyen olursa link bırakayım, buradan bakabilirsiniz;

Hocam bende bu konuya benzer bir konu açtım varsa deneyen bilen biri ben bunu kullanacağım

ChatGPT Plus benim de çok ihtiyacım oluyordu yakın zamanda onelisans sitesinden satın aldım mantığı da çok basit paylaşımlı hesap tarzında kullanıyorsun, klasör olarak kendi adınla açıp kendi arattıklarını vs. kayıt edebiliyorsun kimse de birbirinin klasörüne dokunmuyor veya silmiyor, güvenilir bir yer, bayağı da ilgilendiler tavsiye ederim.
İncelemek isteyen olursa link bırakayım, buradan bakabilirsiniz;

Ortak hesap alsak ChatGPT'deki mesajları kişiye özel nasıl yedekleyebiliyorlar ki onu anlamadım hocam.

Ortak hesap alsak ChatGPT'deki mesajları kişiye özel nasıl yedekleyebiliyorlar ki onu anlamadım hocam.
Hocam o reklam için yazmış, silinip silinmemesi büyük ihtimalle hesaptaki diğer kişilerin inisiyatifine kalacak.

Onun yerine iOS App Store üzerinden 500₺'ye, Sipay ile alarak da %10 cashback ile 450₺'ye alabiliyorsunuz. Daha iyi cashback veren yer varsa paylaşabilirsiniz ben Sipay ile aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı