ChatGPT Plus satın almaya değer mi?

Konuyu biraz hortlatacağım ama Plus üyelikte yazma sınırı var mı?

Yazma sınırı derken? Anladığım kadarıyla mesela şöyle söyleyebilirim. Birkaç ay önce 3 milyon karaktere sahip bir .txt dosyasının içeriğini işletemiyorken (çeviri için), yakın zamanda böyle bir .txt dosyasının içeriğini düzenlemesini istediğimde işlemi halletti ve yine .txt dosyası halinde bana gönderdi. Oyun çevirisi yapabilmek için bile çok ideal.

Kaldı ki uzun zamandır adamakıllı çevirisinin olmadığı Borderlands 3 oyunu için .pak dosyasının içeriği de yaklaşık 4 milyon karakter kadardı. Makine çevirisini düzenlemesi için kendisine attım ve düzenleyip dosyayı bana geri yolladı. Tabii kastettiğiniz böyle bir durumsa.

Son düzenleme:
chatgpt pro aboneliğini ortak kullanabilecek kişiler arıyorum 90 551 641 54 12

hocam youtube video yüklerken kapak resmi yaptırmak ve açıklama etiket vs daha etkileşimi artırmak amacıyla plus almak istiyorum. acaba normaline göre gerçekten fark yaratır mı dersiniz ?

hocam youtube video yüklerken kapak resmi yaptırmak ve açıklama etiket vs daha etkileşimi artırmak amacıyla plus almak istiyorum. acaba normaline göre gerçekten fark yaratır mı dersiniz ?
Veriyi en güncel haliyle yorumluyor ve ona göre sonuç veriyor. Sana göre şekilleniyor ve cevapları sana göre organize ediyor. Ücretsiz sürümde memory kısmı kısa sürede doluyor paralı sürümde böyle bir şey görmedim. Onun dışında web live search kısmı mevcut. Yapay zeka ile internet üzerinden anlık arama yaparak arama sürecini içeriğe göre kısaltıyorsun. İllaki fark var yoksa 20 dolar etmez. Kimse de almaz ve bu fiyata satış yürümeyeceği için pop up kafasıyla ilerler. Profesyonel anlamda kullananların çoğu bunu ücretli kullanıyor. Ücretsiz kısmı tabi kötü değil sadece dediğim şeyler tarafından bilgi erişimi ve stabilizasyonu daha kötü. Birde siteden 20 dolara almaktansa apple da mesela uygulama üzerinden 14 dolara alabilirsin bu da 500 küsür TL filan yapıyor. 700 vermekten daha iyi. Beğenmezsen bir sonraki ay ödemezsin. Androidde bu fiyat değişiklik gösterebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…