ChatGPT Siber Güvenliği Nasıl Etkileyecek?

Kötü amaçlı kullanılabildiği çıktığı ilk günlerde bile ortaya çıkmıştı. Bleeping Computer sitesindeki bir makalede malware yazdırılabildiği belirtilmişti. Hatta sırf uzun uzun programlar yazmasına da gerek yok. Sahte formlar, tek satırlık exploitler ve dolandırıcılık amaçlı sahte e-postalar da yazabiliyor. Sonra durumun ciddiyeti ortaya çıkınca birazcık yamadılar. Artık doğrudan bu tarz bir şey isteyince reddebiliyor ama kulağını tersten gösterip farklı bir şekilde sorunca yine de yazabiliyor. Geliştikçe bu sorunları da aşarlar diye düşünüyorum. Sonuçta bu bir yapay zeka. Bir ay sonra biraz daha farklı, üç ay sonra daha farklı ve bir yıl sonra çok daha farklı bir hal alacak. Gittikçe daha zeki bir hale geliyor ve verdiği yanıtlar da ona göre değişiyor.

Dostum taktık veya method lazım öyle olduğunu ben de biliyorum illegal bir şeyler yaptırmak istiyorum taktığını sormuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…