ChatGPT siyahi ırkçılığı yaptı

SiyahiBeyfendi

Hectopat
1738768353609.png

ChatGPT yoksa ırkçı mı?

Bundan önce fotoğraftaki çocuğun eline emzik yerine sigara eklemesini istedim kabul etmedi. Küçüklüğümdeki fotoğrafa yapacağım bunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Size bir çocuğun sigara içmesi mantıklı ve hoş geliyor mu? Sizi bilmem ama ChatGPT buna göre kodlanmış, belki de fotoğrafı kötü amaç için kullanacaksın.
Burada ırkçılık vs yok yani.

Size bir çocuğun sigara içmesi mantıklı ve hoş geliyor mu? Sizi bilmem ama ChatGPT buna göre kodlanmış, belki de fotoğrafı kötü amaç için kullanacaksın.
Burada ırkçılık vs yok yani.
Sigarayla siyahiliğin bir alakası yok. Sigarayı da tırcılar gibi gözüktüğüm için eklemek istedim.

Sigarayla siyahiliğin bir alakası yok. Sigarayı da tırcılar gibi gözüktüğüm için eklemek istedim.

Yine de istediniz? Ayrıca toplumda siyahilere ırkçılık yapıldığı için bunu kötüye kullanabileceğini düşünmüş olabilir.
Sonuçta o sizin uşağınız değil hocam, öyle bir şeyi yapmaz yapay zeka.
Bir adama yapmaya çalışsanız neyse, ama bir bebekten bahsediyoruz, yapay zeka bir bebeği nasıl tırcı olarak hayal edebilir?

Ortada ırkçılık falan yok, size göre var ancak ortada en ufak ırkçılık yok.

Yine de istediniz? Ayrıca toplumda siyahilere ırkçılık yapıldığı için bunu kötüye kullanabileceğini düşünmüş olabilir.
Sonuçta o sizin uşağınız değil hocam, öyle bir şeyi yapmaz yapay zeka.
Bir adama yapmaya çalışsanız neyse, ama bir bebekten bahsediyoruz, yapay zeka bir bebeği nasıl tırcı olarak hayal edebilir?

Ortada ırkçılık falan yok, size göre var ancak ortada en ufak ırkçılık yok.
Konunun hangi kategoriye açıldığına bakmamışsnız sanırsam. Fazla ciddiye alıyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı