Çözüldü ChatGPT sohbet sırasında kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

elkadnezar

Kilopat
Daha fazla  
Uzun süredir devam eden bir konuşmam var, silmek istemiyorum her bilgiyi tekrar tek tek vermek istemediğim için. Diğer konuşmalarda bir sıkıntı yok ancak bu konuşmada bir şey yazınca sayfa kasıyor, hata veriyor kapatmak zorunda kalıyorum. Tekrar girdiğimde kasa kasa yüklüyor yine ancak uğraştırıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Çözüm
Bu sohbet penceresindekileri hatırlaman için yeni sohbet penceresine ne prompt girmeliyim Diye sorun. Ben öyle yaptım,verdiği promptu girip çözdüm.
Uzun süredir devam eden bir konuşmam var, silmek istemiyorum her bilgiyi tekrar tek tek vermek istemediğim için. Diğer konuşmalarda bir sıkıntı yok ancak bu konuşmada bir şey yazınca sayfa kasıyor, hata veriyor kapatmak zorunda kalıyorum. Tekrar girdiğimde kasa kasa yüklüyor yine ancak uğraştırıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Aynı sorun bana da oluyor, ChatGPT ile alakalı olduğunu düşünüyorum hocam.
Aynı konu mesajından ilerlememe asla izin vermiyor yeni konu oluşturmam gerekiyor.

Aynı sorun bende de var F5 atınca çok kısa süreliğine düzeliyor ama birkaç dakika sonra yine aynı oluyor dene belki sende de düzelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı