Evet sınırsız oluyor. Ayrıca normalde GPT-4o sürümü için sınırlı bir mesaj hakkınız var, ancak paralı üyelik alırsanız sınırsız oluyor. Farklı GPT modellerini deneyebiliyorsunuz ve sınırsız görsel oluşturabiliyorsunuz.
Evet hocam sınırsız oluyor ama ben 20 dolar gibi bir fiyata değeceğini düşünmüyorum. Çok fazla bence. İtemsatis sitesinden 60tl'ye 1 aylık plus hesap verenler var kesinlikle oradan almanızı öneririm.
Evet sınırsız oluyor. Ayrıca normalde GPT-4o sürümü için sınırlı bir mesaj hakkınız var, ancak paralı üyelik alırsanız sınırsız oluyor. Farklı GPT modellerini deneyebiliyorsunuz ve sınırsız görsel oluşturabiliyorsunuz.
Evet hocam sınırsız oluyor ama ben 20 dolar gibi bir fiyata değeceğini düşünmüyorum. Çok fazla bence. İtemsatış sitesinden 60TL'ye 1 aylık Plus hesap verenler var kesinlikle oradan almanızı öneririm.
Hocam ben 4-5 defa aldım hiç bir sıkıntı çıkarmadı. Ama aldığınız hesabı tekrar başkalarıyla paylaşırsanız onu bilemem. Arada çok fark olmasa neyse ama yaklaşık 800-900tl fark var hocam. Yine de siz bilirsiniz.
Ayrıca sizin söylediğiniz üyeliğin yine sınırlı hakkı var diye biliyorum. Sadece mesaj yazma sınırı arttırılıyor. Sınırsız olan 200 dolarlık değil mi hocam.