ChatGPT üyeliği özellikleri neler?

TheMaZi

Hectopat
Daha fazla  
Tek öğrenmek istediğim şey üyelik alınca fotoğraf yükleme sınırsız mı oluyor?

Evet sınırsız oluyor. Ayrıca normalde GPT-4o sürümü için sınırlı bir mesaj hakkınız var, ancak paralı üyelik alırsanız sınırsız oluyor. Farklı GPT modellerini deneyebiliyorsunuz ve sınırsız görsel oluşturabiliyorsunuz.

Evet hocam sınırsız oluyor ama ben 20 dolar gibi bir fiyata değeceğini düşünmüyorum. Çok fazla bence. İtemsatis sitesinden 60tl'ye 1 aylık plus hesap verenler var kesinlikle oradan almanızı öneririm.

Ücreti ne kadar oluyor hocam ve aylık mı yıllık mı?

Evet hocam sınırsız oluyor ama ben 20 dolar gibi bir fiyata değeceğini düşünmüyorum. Çok fazla bence. İtemsatış sitesinden 60TL'ye 1 aylık Plus hesap verenler var kesinlikle oradan almanızı öneririm.

Hocam paylaşımlı hesap sorun çıkarmaz mı?

Hocam paylaşımlı hesap sorun çıkarmaz mı?
Hocam ben 4-5 defa aldım hiç bir sıkıntı çıkarmadı. Ama aldığınız hesabı tekrar başkalarıyla paylaşırsanız onu bilemem. Arada çok fark olmasa neyse ama yaklaşık 800-900tl fark var hocam. Yine de siz bilirsiniz.

Aylık 20 dolar diye hatırlıyorum.
Ayrıca sizin söylediğiniz üyeliğin yine sınırlı hakkı var diye biliyorum. Sadece mesaj yazma sınırı arttırılıyor. Sınırsız olan 200 dolarlık değil mi hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…