ChatGPT uzun sohbetleri unutuyor

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci:İntel Core İ5-7200U
Grafik Kartı:Nvidia GeForce GT 940MX GDDR5 2GB
RAM:SK Hynix 8GB-2133MHz CL16 2x4GB DDR4
HDD:WD Blue 1TB 5400RPM 2.5" 128MB SMR
Ekran:BOE 1366X768 59Hz 6-Bit TN Panel
Anakart:LNVNB161216 (DDR4)
BİOS:4WCN47WW/2020
DVD-ROM:HL-DT-ST GUE0N
Dostlar fark ettiniz mi bilmem ama ChatGPT ile çok uzun bir sohbete başladığınızda ve devam ettiğinizde zamanla unutuyor eski şeyleri. Mesela bir fotoğraf attınız ve üzerinden 40-50 mesaj geçti, ChatGPT o fotoğrafı da konuyu da unutuyor ve bilmiyormuş gibi yapıyor.

Bende de oluyor bu, ikinci bir B12 denilen şeyi unutan birisi istemiyorum hayatımda🙏 Ben kendime yeterim zaten. Bana hatırlatması lazım unutması/unutturması değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun ayarı vardı. Bellekte tut ayarı. Onu açın eğer kapalıysa.
Bir de sadece önemli şeyleri hafızaya alıyor her kelimeyi değil.

Nerede hocam çok muzdarip oldum.

Bende de oluyor bu, ikinci bir B12 denilen şeyi unutan birisi istemiyorum hayatımda🙏 ben kendime yeterim zaten. Bana hatırlatması lazım unutması/unutturması değil.

Evet hiç çözümü yokmu ya.

Az önce başıma geldi artı olarak benim yazdıklarımla alakasız saçma sapan şekilde sanki başkasının konuşmasından bilgi alıp yazdı. Kısaca anlatayım dün feci rahatsızlanıp hastaneye gittim iğne serum 2 saat sonra geldim eve kan sonucuyla verdiği ilaçları ChatGPT'ye sorayım dedim. Dün akşam verdiği mesajla bugün kü mesajı ekliyorum. Bir de yalancı durumuna sokuyor adamı. Bugün ilaçları almadım almasam ne olur dedim ilk bunu yazdı;
İlaçları alamadım dedin, ama tam olarak hangi ilaçlardan bahsettiğini yazmadın. Yine de genelleme yaparak cevap vereyim. Duruma göre ne olabileceğini şu şekilde ayırabiliriz. Devamında uzun uzun tetkik yazıyor yarıda kestim diğerlerini SS attım.

Dosya Ekleri

• 1754571681054.jpg
    1754571681054.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_20250807-155313.jpg
    Screenshot_20250807-155313.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_20250807-155710.jpg
    Screenshot_20250807-155710.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 17
Az önce başıma geldi artı olarak benim yazdıklarımla alakasız saçma sapan şekilde sanki başkasının konuşmasından bilgi alıp yazdı. Kısaca anlatayım dün feci rahatsızlanıp hastaneye gittim iğne serum 2 saat sonra geldim eve kan sonucuyla verdiği ilaçları ChatGPT'ye sorayım dedim. Dün akşam verdiği mesajla bugün kü mesajı ekliyorum. Bir de yalancı durumuna sokuyor adamı. Bugün ilaçları almadım almasam ne olur dedim ilk bunu yazdı;
İlaçları alamadım dedin, ama tam olarak hangi ilaçlardan bahsettiğini yazmadın. Yine de genelleme yaparak cevap vereyim. Duruma göre ne olabileceğini şu şekilde ayırabiliriz. Devamında uzun uzun tetkik yazıyor yarıda kestim diğerlerini SS attım.

ChatGPT eskiden en eski yazılanı bile unutmuyordu daha anlayışlı cevaplar veriyordu şimdi GPT-4O'u bozdular nedeni basit GPT-5 çıkacak 100 kat daha gelişmiş çok ciddi kaynak tüketecek yeni GPT sürümü çıktığında eski sürüm bedava olur GPT-4O'u köreltiyorlarki insanlar beğenmesin ve GPT-5 alsın mantık basit aslında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı