SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 21 Şubat 2023 #1 ChatGPT, kendi cevabını eleştirip düzeltme yapıyor.
Jules Kilopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 612 Çözümler 18 21 Şubat 2023 #2 Cevapta yanlış bir şey yok ki? Türkçesinin İngilizcesini de vermiş. Şaşırılacak ne var anlayamadım.
Senius Megapat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 147 Çözümler 2 21 Şubat 2023 #3 Jules dedi: Cevapta yanlış bir şey yok ki? Türkçesinin ingilizcesini de vermiş. Şaşırılacak ne var anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Cat Saver bölümü alakasız olmuş. Üstelik verdiği bölüm numarası Germophobia ya da Cat Saver bölümüne ait değil.
Jules dedi: Cevapta yanlış bir şey yok ki? Türkçesinin ingilizcesini de vermiş. Şaşırılacak ne var anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Cat Saver bölümü alakasız olmuş. Üstelik verdiği bölüm numarası Germophobia ya da Cat Saver bölümüne ait değil.
ÖzgünTR Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 767 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #4 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Eki Görüntüle 1677510 ChatGPT, kendi cevabını eleştirip düzeltme yapıyor. Genişletmek için tıkla... Anlamadım. SadeceBirİnsanAHuman dedi: Eki Görüntüle 1677510 ChatGPT, kendi cevabını eleştirip düzeltme yapıyor. Genişletmek için tıkla... Fakat Moderasyon Ekibine bıraktığım ufak bir mesaj.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Eki Görüntüle 1677510 ChatGPT, kendi cevabını eleştirip düzeltme yapıyor. Genişletmek için tıkla... Anlamadım. SadeceBirİnsanAHuman dedi: Eki Görüntüle 1677510 ChatGPT, kendi cevabını eleştirip düzeltme yapıyor. Genişletmek için tıkla... Fakat Moderasyon Ekibine bıraktığım ufak bir mesaj.