ChatGPT vs Gemini vs Google Asistan hangisi daha doğru bilgi verir?

Makaleler
49
ChatGPT, Gemini ve Google Asistan yapay zekalarının hangisi daha doğru bilgi verir?

Google Asistan: Dar alanlı yapay zeka diyerek geciyor.
ChatGPT ve Gemini: Geniş alanlı yapay zeka diye geçiyor.

Sizce bunlardan hangisi bana en doğru sonucu verir?

ChatGPT bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
ChatGPT, hele ki son çıkan GPT-4o ile diğerlerinden kat kat daha iyi oldu. Gemini ve Bing'i çok kullandım. Sadece web sonuçlarına göre cevap verebiliyorlar. Sorduğunuz soruyu webde bulamayınca aşırı saçmalıyorlar, buna birçok kez denk geldim. Ama ChatGPT'de bu sorun hiçbir zaman olmadı.

Claude 3.5 Sonnet nasıl sizce? O da iyi gibi.
ChatGPT'ye göre daha derin cevaplıyor sanki. Çok fark olmasa da.

Gemini Advanced ve GPT-4o. İkisinin de birbirinden önde olduğu farklı noktalar olduğunu düşünüyorum. Bu aralar Gemini Advanced'i sık kullanmaya başladım ve Google yapay zekasına olan ön yargım gitti. Normal Gemini'dan kesinlikle çok önde.

İstatistikler doğru ise gerçekten başarılı. ChatGPT ile arasındaki fark ne kadar az gözükse de çok şey değişiyor.

Eki Görüntüle 2235760
Evet. Sınavla alakalı bir şeyler sormuştum. ChatGPT daha genel şeyler çıktı veriyor. Motivasyoon videoları gibi.
Claude Sonnet öyle değildi. Yakınlar ama daha performanslı.
Aslında bir araç olacak. Oraya yazdığımızı bütün yapay zekalara girdi olarak verecek. Hepsini yönetebileceğimiz bir araç olacak. Çok kullanışlı olur.

Gemini Advanced kesinlikle bir adım önde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…