ChatGPT vs Gemini

haktan366

Picopat
Daha fazla  
Hangisinden yanasınız hangisini daha çok kullanıyorsunuz fikirleriniz neler?
Benim açıkça fikrim.
ChatGPT mizahi sohbet havasında yaratıcı ve doğal Türkçe kullanımıyla öne çıkar kod yazmada güçlüdür duygusal olabilir sizinle bağ kurabilir güncel bilgiyi tarayıcıyla sağlar ama bazen gecikebilir Gemini Google entegrasyonuyla anlık bilgi verir daha kurumsal ve temkinli cevaplar verir Türkçesi gelişmiştir ama bazen çeviri hissi olabilir kodlama yetenekleri gelişmektedir. Özetle ChatGPT samimi ve esprili Gemini ise güncel ve dikkatli bir modeldir.
Ben ChatGPT'yi tercih ediyorum.

Ben Gemini’yi tercih ediyorum çünkü ChatGPT gibi bilgileri sadece belli bir yıla sınırlı değil, en güncel şekilde söylüyor.
Ayrıca Google’a komple erişimi olduğu için çoğu siteyi daha iyi inceleyip yorum yapabiliyor.

Gemini’nin normalde çok fazla detay vermesi ama özet geç deyince özet geçmesini de seviyorum. ChatGPT’nin yanıtları daha kısa genellikle.

Ama zeka olarak baktığımızda Gemini bazen bir şeyleri yanlış anlayabiliyor ancak ChatGPT’de bu durum daha az yaygın.

Gemini şu aralar feci yükselişte. GPT artık insan gibi cevap vereceğim derken Cem Yılmaz'a döndü zira. Ancak ben Copilot kullanıyorum. Kısa ve net, bilgilendirici cevaplar veriyor ve kullanmaktan daha çok keyif alıyorum.

İkisininde de web erişimi ve kapsamlı cevap verme var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…