SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 7 Ocak 2023 #1 Bu başlık altında ikisi arasındaki farkları belirtin. Ben başlıyorum. - İnsan, lafı gereğinden fazla uzatır yani gereksiz konuşabilir. ChatGPT ise temelini anlatır ve özet geçer.
Bu başlık altında ikisi arasındaki farkları belirtin. Ben başlıyorum. - İnsan, lafı gereğinden fazla uzatır yani gereksiz konuşabilir. ChatGPT ise temelini anlatır ve özet geçer.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #2 ChatGPT beklediğim kadar akıllı değilmiş. Selam dedim hata verdi. Bu nasıl yapay zeka? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2023
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 28 Ocak 2023 #3 ChaosBoost dedi: ChatGPT beklediğim kadar akıllı değilmiş. Selam dedim hata verdi. Bu nasıl yapay zeka? Genişletmek için tıkla... Selam dediğin için hata vermiyor, yoğunluk sebebiyle olmalı.
ChaosBoost dedi: ChatGPT beklediğim kadar akıllı değilmiş. Selam dedim hata verdi. Bu nasıl yapay zeka? Genişletmek için tıkla... Selam dediğin için hata vermiyor, yoğunluk sebebiyle olmalı.
ArticWolf Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 789 Çözümler 5 28 Ocak 2023 #4 ChatGPT akıllı insan akılsız.