ChatGPT vs Microsoft Copilot

Iamn01d

Hectopat
Daha fazla  
Güzel bir yapay zekaya ihtiyacım var. Fotoğraf oluşturabilmeli, gönderdiğim fotoğrafları anlayabilmeli, çeviri varsa çevirebilmeli ve fotoğrafta yazanları anlayabilmelidir.
Hem ChatGPT hem de Copilot'a baktım ikisinde de paralı versiyonlar mevcut. Bunlar sizce alınmalı mı ve bu paralı versiyonlar ile bedavaları arasındaki fark nedir?

Güzel bir yapay zekaya ihtiyacım var. Fotoğraf oluşturabilmeli, gönderdiğim fotoğrafları anlayabilmeli, çeviri varsa çevirebilmeli ve fotoğrafta yazanları anlayabilmelidir.
Hem ChatGPT hem de Copilot'a baktım ikisinde de paralı versiyonlar mevcut. Bunlar sizce alınmalı mı ve bu paralı versiyonlar ile bedavaları arasındaki fark nedir?

Copilot verimsiz, GPT de ahım şahım değil en iyisi Gemini.

Hocam fotoğraf oluşturmayı çok denemedim ama son 1 2 ay içinde ChatGPT çok gelişti. Hani çok daha samimi sohbet ediyor, sorunlarıma direkt cevabını veriyor ki eskisinden daha da doğru çıkıyor.

ChatGPT olabilir. Mail adresinizle giriş yaparsanız 4.0 için belli bir hakkınız oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı