ChatGPT yalan söyler mi?

ChatGPT cok sınırlandırılan bır yapay zeka yani kısıtlandırılması olmasa bunu yapabılır fakat böyle özelliklerin senin kullandığın şekilden ziyade kötüye kullanılması cok daha olası bu yüzden böyle şeylere cok fazla kısıtlama getırıldı.

Grok küfür etmesiyle meşhur olduğu için biraz sıkıntılı bir yapay zeka olabilir.

Teşekkürler , onu da deneyim. Lafı açılmışken başka modeller var mı, Gpt yi 2 gündür ingilizce konuşmamı geliştirmek için kullanıyorum. Bunun için başka var mı bildiğiniz model?
Dil modeli olarak gpt, gemini ve deepseek gayet iyi. Yeterlidir bence. Biraz argoya kaçmak isterseniz grok neden olmasın .

Keşsn detaylar verdim, dediğim gibi konuşma çok uzun sürdü, önce çocuklar otururken verdim, yaparım dedi sonraya doğru ayakta foto varsa onu ver yoksa ben hallederim tarzı konuştuk, ayakta fotoğraf da verdim ama en az 4-5 kere detaylı soru sordu, şöyle mi olsun böyle mi olsun diye.

Openai'nın politikalarıyla alakalı bir durum. Gerçek kişileri resim oluştururken kullanmıyor ChatGPT.

Amiral gemisi yani yeni modeli olan GPT-5 mi yoksa GPT-4o mu?

Şu anda hangi versiyon ile konuşuyorum?

ChatGPT:​

Şu anda benimle GPT-5 sürümü üzerinden konuşuyorsun
Seninle yaptığımız tüm yazışmalar bu modelle gerçekleşiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
ChatGPT zaten Grok kadar kompleke değil. Resim çizdirme gibi detayları bu işi yapması için kodlanmış yapay zekalara yaptırmalısınız. Genellikle makale tarzı araştırmalarda ChatGPT'ye danışıyorum. Grok ChatGPT kadar geniş bir konuşma yelpazesine sahip değil ancak daha stabil ve daha hızlı gelişiyor. Dediğim gibi Grok'u denemekte fayda var.

Şu anda hangi versiyon ile konuşuyorum?

ChatGPT:​

Şu anda benimle GPT-5 sürümü üzerinden konuşuyorsun
Seninle yaptığımız tüm yazışmalar bu modelle gerçekleşiyor.

GPT-5 de halüsinasyon %80 gibi azaltılmışdı yani muhtemelen bu resmi oluşturamıyor ya da politikalar nedeniyle olabilir.

ChatGPT'nin içindeki Sora AI'ı deneyin derim. Veya direkt amacı sadece resim yapmak olan AI'ları.

Hiç güven olmaz. Sor bakalım RTE İsrail ajanımıymış tarzı sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…