K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #21 Okyanus A dedi: Benim görsel mi bozuyor acaba? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum ama aynı resmi bir de Gemini'ye vermeyi deneyin o da aynısını derse olabilir.
Okyanus A dedi: Benim görsel mi bozuyor acaba? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum ama aynı resmi bir de Gemini'ye vermeyi deneyin o da aynısını derse olabilir.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 28 Kasım 2024 #22 Elliot Türkinson dedi: Sanmıyorum ama aynı resmi bir de Gemini'ye vermeyi deneyin o da aynısını derse olabilir. Genişletmek için tıkla... Gemini görebiliyor.
Elliot Türkinson dedi: Sanmıyorum ama aynı resmi bir de Gemini'ye vermeyi deneyin o da aynısını derse olabilir. Genişletmek için tıkla... Gemini görebiliyor.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #23 Okyanus A dedi: Gemini görebiliyor. Eki Görüntüle 2362417 Genişletmek için tıkla... Bende de sorun olmadı, büyük ihtimalle GPT'ye özel bir sorun umarım çözerler.
Okyanus A dedi: Gemini görebiliyor. Eki Görüntüle 2362417 Genişletmek için tıkla... Bende de sorun olmadı, büyük ihtimalle GPT'ye özel bir sorun umarım çözerler.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.623 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #24 Elliot Türkinson dedi: Hayır, ChatGPT fotoğrafları analiz edebiliyor. Hatta verdiğiniz bir PDF'i de çevirebilir ama sadece 4o modeli 4o mini yapmıyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Pardon üyeliğinin oldugunu farketmedim kusura bakmayın.
Elliot Türkinson dedi: Hayır, ChatGPT fotoğrafları analiz edebiliyor. Hatta verdiğiniz bir PDF'i de çevirebilir ama sadece 4o modeli 4o mini yapmıyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Pardon üyeliğinin oldugunu farketmedim kusura bakmayın.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #25 Dorzi dedi: Pardon üyeliğinin oldugunu fark etmedim kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Üye olmasanız bile herkese her gün deneme hakkı veriliyor.
Dorzi dedi: Pardon üyeliğinin oldugunu fark etmedim kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Üye olmasanız bile herkese her gün deneme hakkı veriliyor.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 30 Kasım 2024 #26 Görsel okuma sorunu düzeldi. Web arama özelliği de düzeltilmiş.