ChatGPT'deki mesajlar yok oldu

TrollFac3

Kilopat
Dün Sabah ChatGPT ile program yapmak için bayağı 500 satırlık kod yazdırmıştım. Şimdi az önce girdim 500 satır koddan sadece ilk yazdırdığım kod kalmış. Sizce ne olmuş olabilir?

Hocam ben kod yazdıramıyorum siz nasıl kod yazdırdınız.
baya baya yazıyor nasıl yazdıramıyorsunuz onu anlamadım?

bana şu ip adresine bağlan ve bağlandı mesajı yollama kodunu C# dilinde yaz desem yapıyor.

Cloud save almamış.
Hocam Cloud save ile alakasını çözemedim çünki ortada yüklediğim ve çevrimdışı kullanılabilen bir program yok.

web sitesi üzerinden yapıyorum bunu.

Hocam bu kod yazmayla tam olarak ne yapılıyor bu konularda cahilimde.
Hocam mesela gidiyorsun bana button 1 e basıldığında görev yöneticisini başlatan bir C# kodu yaz diyorsun sonra bu gelen koddan Button1 için olan kısmı kopyalayıp Button1 in kod kısmına yapıştırıyorsun artık o program çalıştırıldığında buton 1 e tıkladığında görev yöneticisi açılır mesela böyle şeyler yapabilirsin.

Hocam mesela gidiyorsun bana button 1'e basıldığında Görev Yöneticisi'ni başlatan bir C# kodu yaz diyorsun sonra bu gelen koddan button1 için olan kısmı kopyalayıp button1'in kod kısmına yapıştırıyorsun artık o program çalıştırıldığında buton 1'e tıkladığında Görev Yöneticisi açılır mesela böyle şeyler yapabilirsin.

Anladım hocam sağ olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı