ChatGPT'den banlandım ve giriş yapamıyorum

salihizm

Decapat
Merhaba, son 2 3 haftadır bir site projesi üstünde çalışıyorum ve ChatGPT bu konuda cidden çok yardımcı oldu. Bugün yine bir konuda yardım alırken bir anda site yavaşladı ve ben ne olduğunu anlamadım. Birkaç dakika sitenin düzelmesini bekledim ancak düzelmedi. Sitenin çöktüğünü düşündüm ve bilgisayarı kapattım ardından biraz dinlendim. Ve birkaç dakika önce tekrar bilgisayarı açıp ChatGPT'ye girdim ve sorun hala devam ediyordu. Oturumumu kapatıp tekrar giriş yapmayı denedim ki siteden banlandığımın uyarısını aldım. VPN açtım tekrar denedim yine olmadı. Tahminimce direkt modeme atıldı bu ban. Siteye nasıl giriş yapabilirim? ChatGPT'ye ihtiyacım var.

Hocam aynısını bende yarım saat önce yaşadım. Acaba genel bir problem olabilir mi?

Bende de ayni sorun var su an sistemden kaynakli bir durum olabilir.

Bende de aynı uyarı var ki 1 Ay'a yakın girmedim. Open Ai ile ilgili bir sıkıntı olabilir.

Genel bir sorun var arkadaşlar. Bende giriş yapamıyorum.

Access denied.​

Şu an genel bir sorun var. Farklı alternatifler var internet üzerinde onları deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…