ChatGPT'nin yazdığı antrenman programı nasıldır?

MKarahan

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ChatGPT'ye kollarımın ince ve omzumun düşük olduğunu belirterek bir antrenman programı yazmasını istedim. Görselden inceleyebilirsiniz. Eğer programı uygunsa ya da güzelse spor salonunda bu programa göre çalışacağım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250410_103604_Drive.jpg
    Screenshot_20250410_103604_Drive.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 76
  • Screenshot_20250410_103626_Drive.jpg
    Screenshot_20250410_103626_Drive.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam spora 6 gün gidince daha fazla gelişemezsiniz, kasların dinlenmeyede ihtiyacı var. Size tavsiyem haftada 4 gün gitmeniz fazlasıyla yeterli olacaktır. Ayrıca 4 günü birden yapmayın aralara off day katın ve dinlenin. Program fena değil ama ilk başlarda bence makineyle çalışmaya başlayın çok fazla serbest ağırlık girmeyin, makinede form daha düzgün olduğu için daha iyi gelişirsiniz diye düşünüyorum.

Program bayağı kötü. Dünyanın çöp volume var. Kolları küçük biri için vücut ağırlığı yazması da ayrı garip.
Pullups ve dips yapabiliyor musun?

Program bayağı kötü. Dünyanın çöp volume var. Kolları küçük biri için vücut ağırlığı yazması da ayrı garip.
Pullups ve dips yapabiliyor musun?
Hiç denemedim ama yapamam muhtemelen. Önerebileceğiniz program var mı, yoksa internette herhangi bir hocanın paylaştığı program yeterli olur mu

Hocam spora 6 gün gidince daha fazla gelişemezsiniz, kasların dinlenmeyede ihtiyacı var. Size tavsiyem haftada 4 gün gitmeniz fazlasıyla yeterli olacaktır. Ayrıca 4 günü birden yapmayın aralara off day katın ve dinlenin. Program fena değil ama ilk başlarda bence makineyle çalışmaya başlayın çok fazla serbest ağırlık girmeyin, makinede form daha düzgün olduğu için daha iyi gelişirsiniz diye düşünüyorum.
Aslında 5 gün yazmıştı 2 gün dinlenme yazdı. Eğer 4 gün yeterliyse 4 günlük bir programa geçebilirim chatgpt harici

Hiç denemedim ama yapamam muhtemelen. Önerebileceğiniz program var mı, yoksa internette herhangi bir hocanın paylaştığı program yeterli olur mu?

Aslında 5 gün yazmıştı 2 gün dinlenme yazdı. Eğer 4 gün yeterliyse 4 günlük bir programa geçebilirim ChatGPT harici.

Ağır sağlamın 5x5 programı mükemmeldir senin için. Sitesinde ki yazıyı incele.
5x5

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı