Emre.wtd Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 353 2 Ekim 2024 #1 Chat GPT mobil uygulamayı indirdim ama giriş yapınca fotoğraftaki hatayı veriyor, yardim eder misiniz?
Chat GPT mobil uygulamayı indirdim ama giriş yapınca fotoğraftaki hatayı veriyor, yardim eder misiniz?
A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.513 Çözümler 27 Yer İstanbul 3 Ekim 2024 #2 Emre.wtd dedi: Chat GPT mobil uygulamayı indirdim ama giriş yapınca fotoğraftaki hatayı veriyor, yardim eder misiniz? Eki Görüntüle 2321526 Genişletmek için tıkla... Dediğini yap tarih ve saate bak otomatik saat dilimi açıksa kapat kapalıysa aç önbelleğini temizle ya da sil yükle yap.
Emre.wtd dedi: Chat GPT mobil uygulamayı indirdim ama giriş yapınca fotoğraftaki hatayı veriyor, yardim eder misiniz? Eki Görüntüle 2321526 Genişletmek için tıkla... Dediğini yap tarih ve saate bak otomatik saat dilimi açıksa kapat kapalıysa aç önbelleğini temizle ya da sil yükle yap.
Emre.wtd Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 353 3 Ekim 2024 #3 Arda Keçeci dedi: Dediğini yap tarih ve saate bak otomatik saat dilimi açıksa kapat kapalıysa aç önbelleğini temizle ya da sil yükle yap. Genişletmek için tıkla... Zaten yaptım onları
Arda Keçeci dedi: Dediğini yap tarih ve saate bak otomatik saat dilimi açıksa kapat kapalıysa aç önbelleğini temizle ya da sil yükle yap. Genişletmek için tıkla... Zaten yaptım onları