ChatGPT'ye Google ile giriş yapılınca uyarı verdi

doekes

Centipat
Daha fazla  
ChatGPT'ye direkt sifre ile değil de Google araciliyla e postadan girmek istemiştim. Sonra e postaya birden kurtarma seyleri falan geldi, bir sıkıntı yoktur değil mi?
Sonra şifreyle girdimde ama korktum yani var mıdır? Bir şey sifreyi değiştirmeme gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen yanlış bir yerlere tıkladınız, şifre değiştirmenize gerek yok gibi ama değiştirmekten zarar gelmez.

Muhtemelen yanlış bir yerlere tıkladınız, şifre değiştirmenize gerek yok gibi ama değiştirmekten zarar gelmez.
yani normal openainin sitesinde şifre ile giriş yap yerine google ile seçtim sonra kendi mailimi seçtim şifre istedi onun yerine kod ile giriş yap diyince öyle oldu

neyse değiştirdimde keylogger trojan falan fistan gibi birşey yoktur demi hesabım çalınmaz değilmi ???

@Chiya

Son düzenleme:

Sisteminizde keylogger var mı yok mu ben nasıl bilebilirim? Bir antivirüs indirip taratın içiniz rahat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…