ChatGPT'yi en verimli şekilde nasıl kullanıyorsunuz?

Hayalbaz7

Hectopat
Merhaba, birkaç dosyayı tarama, oluşturma gibi işler için ihtiyacım oldu. Verdiğim komutları anlıyor, son aşamaya geliyor. Bir şey eklenmesini istediğimde en başa alıyor konuyu. Nasıl yapmalıyım?

Aynı chat içinde yapıyorsanız başa almaması lazım, ayrıca free limitiniz dolduğunda görece daha "aptal" modele düşüyor ve o da context takibi çok sınırlı olduğu için unutuyor.

Tavsiyem Plus paketine yükseltin ve hep aynı modeli kullanın, chat içinde unutmaz yazdıklarınızı.

Aynı chat içinde yapıyorsanız başa almaması lazım, ayrıca free limitiniz dolduğunda görece daha "aptal" modele düşüyor ve o da context takibi çok sınırlı olduğu için unutuyor.

Tavsiyem Plus paketine yükseltin ve hep aynı modeli kullanın, chat içinde unutmaz yazdıklarınızı.

Aynı chat değil, diğer chat de öncekilere bakabiliyor. Hatırlıyor.

Ben bu konuyu defalarca AI Studio ve GPT ile tartıştım. İlerleyen zamanda amnezi ve halüsinasyon sorununu nasıl çözeriz diye. Bazı çözüm önerileri var.
Konu - proje durumuna göre kendilerinin FARKLI çözüm önerileri var.

Örneğin: AI Studio'daki token bitmeye veya amnezi artık geri durdurulamaz seviyeye geldiğinde; durumu açıklıyorum ve bana yeni chat için mevcut projenin amacı - aşamaları - kalınan noktalara ait özet hazırlamasını istiyorum. Nedenini de söylüyorum, sana tekrar konuyu diğer chat de hatırlatmak için. Kendisi için özet hazırlıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı