UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 14 Eylül 2020 #51 Carpe+ dedi: Hocam, peki attığınız virüs programı virüs varsa kaldırır değil mi? Genişletmek için tıkla... Kaliteli bir antivirüstür. Tespit edeceğini düşünüyorum, ki virüs olacağını da düşünmüyorum.
Carpe+ dedi: Hocam, peki attığınız virüs programı virüs varsa kaldırır değil mi? Genişletmek için tıkla... Kaliteli bir antivirüstür. Tespit edeceğini düşünüyorum, ki virüs olacağını da düşünmüyorum.
326001 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.931 Makaleler 4 Çözümler 101 14 Eylül 2020 #52 Hocam, korkmanıza gerek yok. Gezginler'de güvenilir sitedir. Oradan çok program indirdim. Bir kere bile sorun yaşamadım.
Hocam, korkmanıza gerek yok. Gezginler'de güvenilir sitedir. Oradan çok program indirdim. Bir kere bile sorun yaşamadım.
C Carpe+ Picopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 120 14 Eylül 2020 #53 326001 dedi: Hocam, korkmanıza gerek yok. Gezginler'de güvenilir sitedir. Oradan çok program indirdim. Bir kere bile sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam emin olamadım kimileri virüslü diyor da o yüzden sorayım dedim. UBerk dedi: Kaliteli bir antivirüstür. Tespit edeceğini düşünüyorum, ki virüs olacağını da düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam emin olamadım kimileri virüslü diyor da o yüzden sorayım dedim.
326001 dedi: Hocam, korkmanıza gerek yok. Gezginler'de güvenilir sitedir. Oradan çok program indirdim. Bir kere bile sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam emin olamadım kimileri virüslü diyor da o yüzden sorayım dedim. UBerk dedi: Kaliteli bir antivirüstür. Tespit edeceğini düşünüyorum, ki virüs olacağını da düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam emin olamadım kimileri virüslü diyor da o yüzden sorayım dedim.
326001 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.931 Makaleler 4 Çözümler 101 14 Eylül 2020 #54 Carpe+ dedi: Hocam emin olamadım kimileri virüslü diyor da o yüzden sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Korkmaya gerek yok.
Carpe+ dedi: Hocam emin olamadım kimileri virüslü diyor da o yüzden sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Korkmaya gerek yok.
C Carpe+ Picopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 120 14 Eylül 2020 #55 UBerk dedi: Kaliteli bir antivirüstür. Tespit edeceğini düşünüyorum, ki virüs olacağını da düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam tam taramada yaptım, hızlı taramada yaptım bir şey bulmadı. 326001 dedi: Yok hocam. Korkmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam. UBerk dedi: Kaliteli bir antivirüstür. Tespit edeceğini düşünüyorum, ki virüs olacağını da düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam tam taramada yaptım, hızlı taramada yaptım bir şey bulmadı. Virüs yoktur değil mi? Son düzenleme: 14 Eylül 2020
UBerk dedi: Kaliteli bir antivirüstür. Tespit edeceğini düşünüyorum, ki virüs olacağını da düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam tam taramada yaptım, hızlı taramada yaptım bir şey bulmadı. 326001 dedi: Yok hocam. Korkmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam. UBerk dedi: Kaliteli bir antivirüstür. Tespit edeceğini düşünüyorum, ki virüs olacağını da düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam tam taramada yaptım, hızlı taramada yaptım bir şey bulmadı. Virüs yoktur değil mi?
V viralog Femtopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #56 cheat engine kesin güvenli ama online oyunları hackliyemiyor(özel yama dışında) sanırım