Sea of Thieves'te fov için kullanacağım CS ya da Valorant'yu Cheat Engine açıkken açarsam ban yerim diye biliyorum ama yine de sormak istedim başka oyunlardan ban yer miyim Cheat Engine yüzünden?
Valorant'i bilmem ama Counter-Strike'i acmayla ban yemezsiniz. Hileyi direkt oyuna enjekte etmediginiz sürece arka planda acik kaldigi icin anca VAC hatasi uyarisi alirsiniz. Böylece sunuculara girmenize izin verilmez. Kapatirsaniz düzelir. Bu durum aslinda bircok oyun icin gecerli.
Büyük ihtimalle yersin. Ban yemesen de oyunu açmana izin vermeyebilir. Ben ETS için kullanıp kapatmıştım. Bir kaç saat sonra pubg ye girdiğimde banlandım.
VAC korumali oyunlar sunuculara baglanirken hata veriyor. Hileyi oyuna enjekte ederseniz o zaman baska. Hile korumasi olan oyunlar genelde dosyalarda yapilan degisikliklere bakar. Arka planda hile acik diye hemen yasaklama vermez.
VAC korumali oyunlar sunuculara baglanirken hata veriyor. Hileyi oyuna enjekte ederseniz o zaman baska. Hile korumasi olan oyunlar genelde dosyalarda yapilan degisikliklere bakar. Arka planda hile acik diye hemen yasaklama vermez.