Cheat Engine güvenilir midir?

yigitminer

Hectopat
Daha fazla  
Cheat Engine indirmek virüslü müdür ya da Steam'den VAC falan yer miyim?

Virüs indirdiğiniz yere banlar ise korumalara bağlı.

Artı -2 Eksi
Single Player oyunlarda hiçbir şey olmaz lakin Online oyunlarda emek hırsızlığı.

Evet, açık kaynak kodludur ve güvenilirdir. Online oyunlarda kullanmadığınız sürece ban sebebi değildir. Bazen Online oyunlarda da kullanabiliyorsunuz, Payback'te kullandık biz.

Yıllarca kullandım ve hiçbir sorun olmadı. Önemli olan multiplayer modundayken hile yapmaman. Hileyi single modunda yapıpda o statlarla (Hile olduğu çok belirgin olmasın) multiplayer'a girebilirsin. Dying Light, Borderlands 2 gibi oyunlarda misal bazı statlarımı Cheat Engine ile yükselttim ama beraber oynadığım kişiler hile yaptığımı anlayamadılar. Borderlands 2'de misal Badass Rank'ı artırdım ki bu Cheat Engine olmadan da yapılabiliyor. Benim durumumdaki Badass Level'e ulaşmak için baya bi yeni karakter açıp silmen gerek ama. Bu tür ucu açık yerlerden abartmadan yürü.

Cheat Engine indirmek virüslü müdür ya da Steam'den VAC falan yer miyim?
Virüslü değil. ETS2 için çok kez kullandım. Sıkıntı çıkmadı. Steam VAC ban yiyebileceğin oyunlarda kullanmazsan hiçbir sıkıntı çıkmaz. Bu oyunları da internette rahatça bulabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…