Cheat Engine güvenli mi?

fogtur

Centipat
Daha fazla  
Bazı offline oyunlarda para hilesi tarzı şeyleri Cheat Engine ile yapmayı düşünüyordum EXE'yi VirusTotal'e attım taramalarında her antivirüs farklı bir şey dedi biri trojan.
Diğeri HackTool vs. şeyler dedi ama genel olarak zararlı diyor az kıllanmadım değil güvenli midir? Ve kullanmadığım sürece Online oyunlar otomatik banlamaz değil mi?

Site:Cheat Engine
Tarama:VirusTotal

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Defender gayet iyi bir virüs koruması. Defender görmüyor ise %99 sıkıntı yoktur.

Avast ve Malwarebytes gibi üst düzey antivirüsler tehdit olarak saymış indirmenizi önermem.

@LinusFenrir Technopat'ın İndir bölümünde eski bir yönetici tarafından bile paylaşıldı. Bu yazılım hakkında bilginiz var mı?

Program bir hile programı olduğu için bilgisayarın ve programların içeriğini izinsiz değiştirme kodları gibi zararları amaçları olabilecek kodlar içeriyor. Bu yüzden virüs olarak algılanabilir.

Avast ve Malwarebytes gibi üst düzey antivirüsler tehdit olarak saymış indirmenizi önermem.

Avast'ı bilmemde zaten Malwarebytes gibi iyi antivirüsler tehdit gösterdiğinden dolayı güvenemedim pek burada soruyorum.

Link devre dışı inceleyemiyorum ama virüs olarak saymasının sebepli nedenleri olabilir.

Problem yok, kullanabilirsiniz. Sadece kullanıyorken dikkat edin yeter. Zira program değil, sizin kullanımınız zarar verebilir.

Avast'ı bilmemde zaten Malwarebytes gibi iyi antivirüsler tehdit gösterdiğinden dolayı güvenemedim pek burada soruyorum.

Malwarebytes, PUP. Optional. Bundleınstaller. Dds'yi potansiyel istenmeyen program (PUP) olarak algıladı. Bu tür programlar genellikle farkında olmadan bilgisayarınıza yüklenir ve istenmeyen etkilere yol açabilir.

Bu tür programlar şunlara neden olabilir:

• Bilgisayarın performansını yavaşlatabilir.
  • Reklamlar gösterebilir veya tarayıcı ayarlarını değiştirebilir.
  • Kişisel verilerinizi izleyerek gizlilik riskleri oluşturabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…