Bazı offline oyunlarda para hilesi tarzı şeyleri Cheat Engine ile yapmayı düşünüyordum EXE'yi VirusTotal'e attım taramalarında her antivirüs farklı bir şey dedi biri trojan.
Diğeri HackTool vs. şeyler dedi ama genel olarak zararlı diyor az kıllanmadım değil güvenli midir? Ve kullanmadığım sürece Online oyunlar otomatik banlamaz değil mi?
Cheat Engine, açık kaynaklı bir bellek düzenleyicisi ve hata ayıklama aracıdır. İlk olarak oyunlarda hile yapmak amacıyla geliştirilmiştir, ancak zamanla daha geniş bir kullanım alanı kazanmıştır. Temel olarak, Cheat Engine bilgisayar belleğini...
Program bir hile programı olduğu için bilgisayarın ve programların içeriğini izinsiz değiştirme kodları gibi zararları amaçları olabilecek kodlar içeriyor. Bu yüzden virüs olarak algılanabilir.
Cheat Engine, açık kaynaklı bir bellek düzenleyicisi ve hata ayıklama aracıdır. İlk olarak oyunlarda hile yapmak amacıyla geliştirilmiştir, ancak zamanla daha geniş bir kullanım alanı kazanmıştır. Temel olarak, Cheat Engine bilgisayar belleğini...
Malwarebytes, PUP. Optional. Bundleınstaller. Dds'yi potansiyel istenmeyen program (PUP) olarak algıladı. Bu tür programlar genellikle farkında olmadan bilgisayarınıza yüklenir ve istenmeyen etkilere yol açabilir.
Bu tür programlar şunlara neden olabilir:
Bilgisayarın performansını yavaşlatabilir.
Reklamlar gösterebilir veya tarayıcı ayarlarını değiştirebilir.
Kişisel verilerinizi izleyerek gizlilik riskleri oluşturabilir.