Haggis Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 953 Makaleler 1 Çözümler 1 1 Ocak 2022 #11 AXCHNEER dedi: Pek bir şey olacağını sanmıyorum ama isterseniz Malwarebytes ile de tarayabilirsiniz. Nereden indirdiğinizi öğrenebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Cheat Engine
AXCHNEER dedi: Pek bir şey olacağını sanmıyorum ama isterseniz Malwarebytes ile de tarayabilirsiniz. Nereden indirdiğinizi öğrenebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Cheat Engine
Reidon Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 898 Çözümler 5 1 Ocak 2022 #12 Haggis dedi: Cheat Engine Genişletmek için tıkla... O bir reklam ben de bugün GTA. İçin indirdim orada reddet e tıklarsan kurulmaz.
Haggis dedi: Cheat Engine Genişletmek için tıkla... O bir reklam ben de bugün GTA. İçin indirdim orada reddet e tıklarsan kurulmaz.
Haggis Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 953 Makaleler 1 Çözümler 1 1 Ocak 2022 #13 Reidon dedi: O bir reklam ben de bugün GTA. İçin indirdim orada reddet e tıklarsan kurulmaz. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda sorun yoktur değil mi şuan?
Reidon dedi: O bir reklam ben de bugün GTA. İçin indirdim orada reddet e tıklarsan kurulmaz. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda sorun yoktur değil mi şuan?
Reidon Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 898 Çözümler 5 1 Ocak 2022 #14 Haggis dedi: Bilgisayarımda sorun yoktur değil mi şu an? Genişletmek için tıkla... Olabilme ihtimali var mining yapabiliyor olabilir Kaspersky'la taratın güvenli modda tedirginseniz.
Haggis dedi: Bilgisayarımda sorun yoktur değil mi şu an? Genişletmek için tıkla... Olabilme ihtimali var mining yapabiliyor olabilir Kaspersky'la taratın güvenli modda tedirginseniz.
Haggis Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 953 Makaleler 1 Çözümler 1 1 Ocak 2022 #15 Reidon dedi: Olabilme ihtimali var mining yapabiliyor olabilir Kaspersky'la taratın güvenli modda tedirginseniz. Genişletmek için tıkla... Tarattım virüs çıkmadı görev yöneticisi değerler normal.
Reidon dedi: Olabilme ihtimali var mining yapabiliyor olabilir Kaspersky'la taratın güvenli modda tedirginseniz. Genişletmek için tıkla... Tarattım virüs çıkmadı görev yöneticisi değerler normal.
Reidon Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 898 Çözümler 5 1 Ocak 2022 #16 Haggis dedi: Tarattım virüs çıkmadı Görev Yöneticisi değerler normal. Genişletmek için tıkla... Sorun yoktur o zaman.
Haggis dedi: Tarattım virüs çıkmadı Görev Yöneticisi değerler normal. Genişletmek için tıkla... Sorun yoktur o zaman.
4 475454 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 1.856 Makaleler 2 Çözümler 21 1 Ocak 2022 #17 Bu antivirüs gibi gözüküp mining yapar zaten Kaspersky ile taradıysan bence temizdir ama için rahat olsun diye bir de MBAM ile tarama yapmanda fayda var.
Bu antivirüs gibi gözüküp mining yapar zaten Kaspersky ile taradıysan bence temizdir ama için rahat olsun diye bir de MBAM ile tarama yapmanda fayda var.