Hocam market olan her oyunda kullanabilirsin ben bayağı oyunda yapmıştım. Bu arada arkadaşlar multiplayer'da hile kullanmadığı sürece kullansınlar sıkıntı yok o kadar da değil yani .
Ban falan yemez. GTA'da Cheat Engine yapan kisme ban yemiyor. Milyonlarca kişi yapıyor. Merak etme arkadaş hile yapma diye diyor ama ban yemezin. Benim bütün arkadaşlarım yaptı, hatta birinde sayılamayacak kadar çok para var. 500 milyon para yap yeter. Abartıya gerek yok.
Ban falan yemez. GTA'da Cheat Engine yapan kisme ban yemiyor. Milyonlarca kişi yapıyor. Merak etme arkadaş hile yapma diye diyor ama ban yemezin. Benim bütün arkadaşlarım yaptı, hatta birinde sayılamayacak kadar çok para var. 500 milyon para yap yeter. Abartıya gerek yok.
Oyun hilesiyle uğraşan biri olarak söyleyebilirim ki, yapabileceklerinizin sınırı yok. İster Wolfteam'da ister ETS'de ister Fortnite'da. Ama ben genelde pointer bulmak için kullanıyordum.
Online oyunlar haricinde hangi oyunda istersen yapabilirsin. Bazı oyunlarda çalışması için farklı şeyler yapmak gerekiyor ama hazır logları internetten çok rahat bulursun. Sadece herhangi bir oyun bulman yeterli