L llAtesll Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 55 29 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar Cheat Engine indirdim. Kurulum yapılırken böyle bir şey çıktı. Virüs uyarısı geldi. Orijinal sitesinden indirdim. Virüslü müdür? Dosya Ekleri Screenshot_1.png 76,6 KB · Görüntüleme: 120
Arkadaşlar Cheat Engine indirdim. Kurulum yapılırken böyle bir şey çıktı. Virüs uyarısı geldi. Orijinal sitesinden indirdim. Virüslü müdür?
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #2 3.parti dosya olarak gördü için vüris diyor normaldir. Anti vürisi kapat öyle kur bir şey olmaz.
ValiantTs Centipat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #3 Büyük ihtimalle Windows virüslü algıladığındandır çünkü bir hile yazılımı sonuçta. Ama Cheat Engine'yi doğru yerden indirmediysen sıkıntı olabilir. Mesela ben öyle yapmıştım bir anda tüm C diski doldu 0 yer kaldı 34 tane virüs çıktı falan.
Büyük ihtimalle Windows virüslü algıladığındandır çünkü bir hile yazılımı sonuçta. Ama Cheat Engine'yi doğru yerden indirmediysen sıkıntı olabilir. Mesela ben öyle yapmıştım bir anda tüm C diski doldu 0 yer kaldı 34 tane virüs çıktı falan.