DarylDixon0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 833 Çözümler 18 15 Ağustos 2023 #1 LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dedi: @DarylDixon0 rica ederim, iyi kullanmalar. Genişletmek için tıkla... Hocam indirdim ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum herhangi bir rehber vb. bir şey var mıdır?
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dedi: @DarylDixon0 rica ederim, iyi kullanmalar. Genişletmek için tıkla... Hocam indirdim ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum herhangi bir rehber vb. bir şey var mıdır?
METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.349 Makaleler 3 Çözümler 80 15 Ağustos 2023 #2 DarylDixon0 dedi: Hocam indirdim ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum herhangi bir rehber vb. bir şey var mıdır? Genişletmek için tıkla... Oyuna göre kullanımı değişiyor. İstediğiniz oyunun adını YouTube'a yazıp sonuna chat Engine yazarsanız illaki bir rehber çıkacaktır.
DarylDixon0 dedi: Hocam indirdim ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum herhangi bir rehber vb. bir şey var mıdır? Genişletmek için tıkla... Oyuna göre kullanımı değişiyor. İstediğiniz oyunun adını YouTube'a yazıp sonuna chat Engine yazarsanız illaki bir rehber çıkacaktır.