B babapiro23 Centipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #1 Cheat Engine yükledim kendi sitesinden sağ tıkladığımda silinmiyor FC için yükledim. Korkuyorum virüs mü diye.
Cheat Engine yükledim kendi sitesinden sağ tıkladığımda silinmiyor FC için yükledim. Korkuyorum virüs mü diye.
H Helenski Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 247 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #2 babapiro23 dedi: Cheat Engine yükledim kendi sitesinden sağ tıkladığımda silinmiyor FC için yükledim. Korkuyorum virüs mü diye. Genişletmek için tıkla... Program ekle kaldır yazın başlat yerine ordan silinir ancak.
babapiro23 dedi: Cheat Engine yükledim kendi sitesinden sağ tıkladığımda silinmiyor FC için yükledim. Korkuyorum virüs mü diye. Genişletmek için tıkla... Program ekle kaldır yazın başlat yerine ordan silinir ancak.
W WERQEW Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 645 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #3 babapiro23 dedi: Cheat Engine yükledim kendi sitesinden sağ tıkladığımda silinmiyor FC için yükledim. Korkuyorum virüs mü diye. Genişletmek için tıkla... Denetim Masası ile veya Revo Uninstaller kullanabilirsiniz
babapiro23 dedi: Cheat Engine yükledim kendi sitesinden sağ tıkladığımda silinmiyor FC için yükledim. Korkuyorum virüs mü diye. Genişletmek için tıkla... Denetim Masası ile veya Revo Uninstaller kullanabilirsiniz
Zatoichi Kilopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.785 Çözümler 9 19 Ağustos 2024 #4 Olmuyorsa PC'yi güvenli modda başlatıp kaldırmayı dene.
B babapiro23 Centipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #5 WERQEW dedi: Denetim Masası ile veya Revo Uninstaller kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Üstüne tıklıyorum indirlenlerde olmuyor. Helenski dedi: Program ekle kaldır yazın başlat yerine oradan silinir ancak. Genişletmek için tıkla... Program orada gözükmüyor. Peki Cheat Engine virüs müdür? Cheat Engine yazdığımda hafıza hackleme yazılımı diyor.
WERQEW dedi: Denetim Masası ile veya Revo Uninstaller kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Üstüne tıklıyorum indirlenlerde olmuyor. Helenski dedi: Program ekle kaldır yazın başlat yerine oradan silinir ancak. Genişletmek için tıkla... Program orada gözükmüyor. Peki Cheat Engine virüs müdür? Cheat Engine yazdığımda hafıza hackleme yazılımı diyor.
Zatoichi Kilopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.785 Çözümler 9 19 Ağustos 2024 #6 babapiro23 dedi: Üstüne tıklıyorum indirlenlerde olmuyor. Program orada gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Dosya konumunda unistal dosyasi varsa PC'yi güvenli modda başlatıp dene bir de.
babapiro23 dedi: Üstüne tıklıyorum indirlenlerde olmuyor. Program orada gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Dosya konumunda unistal dosyasi varsa PC'yi güvenli modda başlatıp dene bir de.
B babapiro23 Centipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #7 Zatoichi dedi: Dosya konumunda unistal dosyasi varsa PC'yi güvenli modda başlatıp dene bir de. Genişletmek için tıkla... Şu an geri dönüşüme atıp sildim ama hafıza hackleme yazılımı diyor.
Zatoichi dedi: Dosya konumunda unistal dosyasi varsa PC'yi güvenli modda başlatıp dene bir de. Genişletmek için tıkla... Şu an geri dönüşüme atıp sildim ama hafıza hackleme yazılımı diyor.
W WERQEW Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 645 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #8 babapiro23 dedi: Üstüne tıklıyorum indirlenlerde olmuyor. Program orada gözükmüyor. Peki Cheat Engine virüs müdür? Cheat Engine yazdığımda hafıza hackleme yazılımı diyor. Genişletmek için tıkla... Bendede var denetim masasında olması gerek.Fotoğraf atabilir misin
babapiro23 dedi: Üstüne tıklıyorum indirlenlerde olmuyor. Program orada gözükmüyor. Peki Cheat Engine virüs müdür? Cheat Engine yazdığımda hafıza hackleme yazılımı diyor. Genişletmek için tıkla... Bendede var denetim masasında olması gerek.Fotoğraf atabilir misin
Zatoichi Kilopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.785 Çözümler 9 19 Ağustos 2024 #9 babapiro23 dedi: Peki Cheat Engine virüs müdür? Cheat Engine yazdığımda hafıza hackleme yazılımı diyor. Genişletmek için tıkla... Genelde hile yazılımı. Oyunlarda puan para vs eklemede kullaniliyor fazla kullanmadım ama virüslü olduğunu okumadım hiçbir yerde.
babapiro23 dedi: Peki Cheat Engine virüs müdür? Cheat Engine yazdığımda hafıza hackleme yazılımı diyor. Genişletmek için tıkla... Genelde hile yazılımı. Oyunlarda puan para vs eklemede kullaniliyor fazla kullanmadım ama virüslü olduğunu okumadım hiçbir yerde.
W WERQEW Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 645 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #10 babapiro23 dedi: Şu an geri dönüşüme atıp sildim ama hafıza hackleme yazılımı diyor. Genişletmek için tıkla... Kaspersky kullan o zaten tarayıp virüsleri siler Cheat Engine de virüs olduğunu sanmıyorum ben kullandıktan sonra direk siliyorum
babapiro23 dedi: Şu an geri dönüşüme atıp sildim ama hafıza hackleme yazılımı diyor. Genişletmek için tıkla... Kaspersky kullan o zaten tarayıp virüsleri siler Cheat Engine de virüs olduğunu sanmıyorum ben kullandıktan sonra direk siliyorum