Cheat Engine nereden indirilir?

Arthur1

Centipat
Yer
Rhodes
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvıdıa RTX3060/Ryzen 5 5600/Samsung 980 Pro 1TB/TurboX 500GB HDD/B450-M Dragon/16GB Ram/
Cheat Engine virüssüz bir dosyasını atabilir misiniz? Hiçbir şekilde bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yardım etmeye çalışıyorsunuz çok teşekkür ederim. İndirdim, VirusTotal'den tarattım, 35 virüsü gördüm ve sildim. Sağ olun.
Daha sonra düzenliyorum silerkende zorlandım az daha format atacaktım silmeye izin vermiyordu.

Yardım etmeye çalışıyorsunuz çok teşekkür ederim. İndirdim, VirusTotal'den tarattım, 35 virüsü gördüm ve sildim. Sağ olun.
Daha sonra düzenliyorum silerkende zorlandım az daha format atacaktım silmeye izin vermiyordu.
Kurulumunda setupta adware bulunuyor, yani kurulumda MCafee, norton gibi ek yazilimlar kurmani istiyor, bunu iptal edebiliyorsun. Iptal edince sorun falan olusmuyor, virustotal sonuclari da bu yuzden, yani kurulumda indirelecek programlari decline ederseniz zararsiz bir sekilde bilgisayariniza kurulur. Sirf virustotal sonuc verdi diye virus tanisi koymamak gerekir, icerigine bakmak lazim.

Kurulumunda setupta adware bulunuyor, yani kurulumda McAfee, Norton gibi ek yazilimlar kurmani istiyor, bunu iptal edebiliyorsun. Iptal edince sorun falan olusmuyor, VirusTotal sonuclari da bu yuzden, yani kurulumda indirelecek programlari decline ederseniz zararsiz bir sekilde bilgisayariniza kurulur. Sirf VirusTotal sonuç verdi diye virus tanisi koymamak gerekir, icerigine bakmak lazim.

Neden silemiyordum o zaman? Ayrıca Trojan Agentta var. Ve yüklediğim anda bilgisayarım kasmaya başladı.

Neden silemiyordum o zaman? Ayrıca Trojan Agentta var. Ve yüklediğim anda bilgisayarım kasmaya başladı.
Arka planda setup veya programın kendisi çalistigi icin silemiyorsundur belki. Bilgisayarin yavaslamasi kurulum sirasinda ek yazilimlari kabul etmenden dolayi olabilir, gorev cubugunun sag alttaki cubugundan veya gorev yoneticisinden MCAfee falan calisiyor mu bir bak. Calisiyorsa sonlandirip sil. Agent birsey ifade etmiyor, icerigi onemli (PUA, Adware, Ransomware, Malware).

Asagidaki linkten reklamsiz setup'lu kurabilirsin:

Arka planda setup veya programın kendisi çalistigi icin silemiyorsundur belki. Bilgisayarin yavaslamasi kurulum sirasinda ek yazilimlari kabul etmenden dolayi olabilir, gorev cubugunun sag alttaki cubugundan veya Görev Yöneticisi'nden McAfee falan calisiyor mu bir bak. Calisiyorsa sonlandirip sil. Agent bir şey ifade etmiyor, icerigi onemli (PUA, Adware, Ransomware, Malware).

Asagidaki linkten reklamsiz Setup'lu kurabilirsin:

Kanka linke tıkladım direkt indirdi ben siteye atar zannettim :D daha sonrasında, uygulama çalışmıyordu kontrol ettim ve kurulumu yapmaya bile kalkmadım.
Bunda da bunlar çıktı hocam.
Dayanamadım veya sana güvenip indirdim. Setup attığından dolayı olsa gerek accept decline falan çıkmadı. Bir sorun yaşarsam söylicem.

Arka planda setup veya programın kendisi çalistigi icin silemiyorsundur belki. Bilgisayarin yavaslamasi kurulum sirasinda ek yazilimlari kabul etmenden dolayi olabilir, gorev cubugunun sag alttaki cubugundan veya gorev yoneticisinden MCAfee falan calisiyor mu bir bak. Calisiyorsa sonlandirip sil. Agent birsey ifade etmiyor, icerigi onemli (PUA, Adware, Ransomware, Malware).

Asagidaki linkten reklamsiz setup'lu kurabilirsin:
Hocam acil cevap lütfen hata alıyorum. Denileni yapıyorum ama olmuyor. Kaspersky kullanıyorum kapattım ona rağmen böyle.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-28 201255.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-28 201255.png
    8,2 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı