Hocam burdan indirdim zaten. Dediğiniz şey ile ilgili de ben Chrome'dan indirirken sorun yaşamıyorum zaten. Setupun içinde yaşıyorum.Buradan indiriniz Cheat Engine ve dediğim şeyi yapıp öyle deneyin bakalım olacak mı?
Hocam Chrome'da iniyor setupu açıyorum. Sonra bir yazı geliyor Next diyince başlıktaki hata yazıyor.
Hocam buradan indirdim zaten. Dediğiniz şey ile ilgili de ben Chrome'dan indirirken sorun yaşamıyorum zaten. Setupun içinde yaşıyorum.
O zaman virüs programını kapatacaksınız.
Virüs programını kapat olur.
Alakası yok ne yazık ki Defender'ı veya başka bir virüs programını kapatın öyle deneyin düzelcektir.
O zaman virüs programını kapatacaksınız.
Görmemişim hocam. Deneyip haber vereceğim.Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum ama takan yok ne yazık ki.
Görmemişim hocam. Deneyip haber vereceğim.
Yüklenmiyor. Aynı sorun devam ediyor.Memnun oluruz.
Hocam eski sürümü ile deneyeyim dedim ama uptodown sitesinde var birtek o siteye de pek güvenmiyorum. Sizce güvenli midir ?Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum ama takan yok ne yazık ki.
Yüklenmiyor. Aynı sorun devam ediyor.
Hocam eski sürümü ile deneyeyim dedim ama uptodown sitesinde var birtek o siteye de pek güvenmiyorum. Sizce güvenli midir ?
Hocam başka bir sitede eski sürüm bulup indirdim. İndi sorun yok. Teşekkürler yine de cevaplarınız için.Ben pek güvenmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.