Ryphex Picopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 78 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #11 Virüs programını kapat olur. Alakası yok ne yazık ki Defender'ı veya başka bir virüs programını kapatın öyle deneyin düzelcektir.
Virüs programını kapat olur. Alakası yok ne yazık ki Defender'ı veya başka bir virüs programını kapatın öyle deneyin düzelcektir.
tanerizm Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 951 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer 4 Ekim 2003 Bostancı Duman Konseri 24 Şubat 2021 #12 FRAGX dedi: Buradan indiriniz Cheat Engine ve dediğim şeyi yapıp öyle deneyin bakalım olacak mı? Genişletmek için tıkla... Hocam burdan indirdim zaten. Dediğiniz şey ile ilgili de ben Chrome'dan indirirken sorun yaşamıyorum zaten. Setupun içinde yaşıyorum. tanerizm dedi: Hocam Chrome'da iniyor setupu açıyorum. Sonra bir yazı geliyor Next diyince başlıktaki hata yazıyor. Genişletmek için tıkla...
FRAGX dedi: Buradan indiriniz Cheat Engine ve dediğim şeyi yapıp öyle deneyin bakalım olacak mı? Genişletmek için tıkla... Hocam burdan indirdim zaten. Dediğiniz şey ile ilgili de ben Chrome'dan indirirken sorun yaşamıyorum zaten. Setupun içinde yaşıyorum. tanerizm dedi: Hocam Chrome'da iniyor setupu açıyorum. Sonra bir yazı geliyor Next diyince başlıktaki hata yazıyor. Genişletmek için tıkla...
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 24 Şubat 2021 #13 tanerizm dedi: Hocam buradan indirdim zaten. Dediğiniz şey ile ilgili de ben Chrome'dan indirirken sorun yaşamıyorum zaten. Setupun içinde yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman virüs programını kapatacaksınız.
tanerizm dedi: Hocam buradan indirdim zaten. Dediğiniz şey ile ilgili de ben Chrome'dan indirirken sorun yaşamıyorum zaten. Setupun içinde yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman virüs programını kapatacaksınız.
Ryphex Picopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 78 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #14 FRAGX dedi: O zaman virüs programını kapatacaksınız. Genişletmek için tıkla... Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum ama takan yok ne yazık ki.
FRAGX dedi: O zaman virüs programını kapatacaksınız. Genişletmek için tıkla... Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum ama takan yok ne yazık ki.
tanerizm Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 951 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer 4 Ekim 2003 Bostancı Duman Konseri 24 Şubat 2021 #15 Ryphex dedi: Virüs programını kapat olur. Alakası yok ne yazık ki Defender'ı veya başka bir virüs programını kapatın öyle deneyin düzelcektir. Genişletmek için tıkla... FRAGX dedi: O zaman virüs programını kapatacaksınız. Genişletmek için tıkla... Ryphex dedi: Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum ama takan yok ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Görmemişim hocam. Deneyip haber vereceğim.
Ryphex dedi: Virüs programını kapat olur. Alakası yok ne yazık ki Defender'ı veya başka bir virüs programını kapatın öyle deneyin düzelcektir. Genişletmek için tıkla... FRAGX dedi: O zaman virüs programını kapatacaksınız. Genişletmek için tıkla... Ryphex dedi: Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum ama takan yok ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Görmemişim hocam. Deneyip haber vereceğim.
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 24 Şubat 2021 #16 tanerizm dedi: Görmemişim hocam. Deneyip haber vereceğim. Genişletmek için tıkla... Memnun oluruz.
tanerizm Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 951 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer 4 Ekim 2003 Bostancı Duman Konseri 24 Şubat 2021 #17 FRAGX dedi: Memnun oluruz. Genişletmek için tıkla... Yüklenmiyor. Aynı sorun devam ediyor. Ryphex dedi: Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum ama takan yok ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Hocam eski sürümü ile deneyeyim dedim ama uptodown sitesinde var birtek o siteye de pek güvenmiyorum. Sizce güvenli midir ?
FRAGX dedi: Memnun oluruz. Genişletmek için tıkla... Yüklenmiyor. Aynı sorun devam ediyor. Ryphex dedi: Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum ama takan yok ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Hocam eski sürümü ile deneyeyim dedim ama uptodown sitesinde var birtek o siteye de pek güvenmiyorum. Sizce güvenli midir ?
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 24 Şubat 2021 #18 tanerizm dedi: Yüklenmiyor. Aynı sorun devam ediyor. Hocam eski sürümü ile deneyeyim dedim ama uptodown sitesinde var birtek o siteye de pek güvenmiyorum. Sizce güvenli midir ? Genişletmek için tıkla... Ben pek güvenmiyorum.
tanerizm dedi: Yüklenmiyor. Aynı sorun devam ediyor. Hocam eski sürümü ile deneyeyim dedim ama uptodown sitesinde var birtek o siteye de pek güvenmiyorum. Sizce güvenli midir ? Genişletmek için tıkla... Ben pek güvenmiyorum.
tanerizm Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 951 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer 4 Ekim 2003 Bostancı Duman Konseri 24 Şubat 2021 #19 FRAGX dedi: Ben pek güvenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam başka bir sitede eski sürüm bulup indirdim. İndi sorun yok. Teşekkürler yine de cevaplarınız için.
FRAGX dedi: Ben pek güvenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam başka bir sitede eski sürüm bulup indirdim. İndi sorun yok. Teşekkürler yine de cevaplarınız için.