Cheat Engine virüs müdür?

Narcotic

Yoctopat
Daha fazla  
İndirirken Malwarebytes uyarı verdi. VirusTotal'e attığımda da virüs gösteriyor. Güvenebilir miyim ve Malwarebytes ile nasıl indireceğim?

Cheat Engine'i kendi sitesinden indirdiğiniz sürece güvenilir. Hack tool programlarını, çoğu güvenlik yazılımı zararlı olarak görür.

Cheat Engine'i kendi sitesinden indirdiğiniz sürece güvenilir. Hack tool programlarını, çoğu güvenlik yazılımı zararlı olarak görür.
trojen falan var gösteriyor virüs totalde file a attigimda

kanka ben indirdim file olarak virüs totalde arattımda trojen falan var gosteriyor.

Arkadaşlar net virüs. Ben bir bilgisayardan indirdim hem Google hem de Windows uyarı verdi ve VirusTotal'de uyarı veriyor.
Malicious diye bir uyarı anlamı kötü niyetli demekmiş alın size kanıt.

Cheat Engine güvenilir bir programdır. Zararlı bir yazılım da değildir. Antivirüs programları false positive gösteriyor. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.

Virüs başka açıklama yok.

Dosya Ekleri

• 102444444.png
    68,3 KB · Görüntüleme: 1.093
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…